Ero Clonazepam ja LoratsepaamiClonazepam vs Loratsepaami

On normaalia pelätä joskus. Elämämme ovat muokanneet vaihtelemalla tekijät. Se ei ole aina aurinkoinen kuin joskus sade virtaa elämäämme silloin tällöin. Mutta koska nämä haasteet tulevat meille, nämä pitäisi olla meidän este kohti elää onnellista ja tyytyväinen elämään. Elämä on liian lyhyt ottaa nämä asiat vakavasti.

Joskus huoli muuttuu enää tuskaa. Siitä tulee ahdistus. Ahdistus on aivan erilainen kuin yksinkertainen huoli ahdistus on erilaisia ​​luokituksia kuten lievä, keskivaikea, vaikea, ja paniikki ahdistusta. Myös mitä te kutsutte kuin GAD tai yleistynyt ahdistuneisuus sairaus. Tässä artikkelissa, me 'll tutkia erot kahden anksiolyyttien tai lääkkeitä, jotka ahdistuksen hoitoon. Nämä ovat Clonazepam ja Loratsepaami. Olkaamme puuttua eroja.

Clonazepam ja Loratsepaami ovat molemmat luokitellaan bentsodiatsepiineja. Bentsodiatsepiinit toimia indusoimalla uneliaisuus, rentouttava lihaksia, estää kouristuksia ja ahdistus muodostumisen.

Clonazepam on yleisnimi lääkkeen Klonopin. Loratsepaami, toisaalta, on yleisnimi lääkkeen Ativania. Roche Pharmaceuticals valmistaa Clonazepam Yhdysvalloissa taas loratsepaami valmistaa Baxter Pharmaceuticals Yhdysvalloissa samoin.Clonazepam on tarkoitettu ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Sitä käytetään myös unettomuuden ja epilepsy.Lorazepam on enemmän riippuvuutta ja sitä pitäisi käyttää ohjauksessa terveydenhuollon ammattilaisia. Loratsepaamia käytetään kroonisen ahdistuksen kuten GAD ja unettomuus. Aiheuttamat haittavaikutukset loratsepaami ovat: aggressio, itsemurha-ajatus, ja lisääntynyt vihamielisyys.

Clonazepam on yleensä tarkoitettu kohtausten ja paniikki häiriöt kun Loratsepaami käytetään yleensä ahdistus. Toinen ero on, että Clonazepam otetaan kahden tai kolmeen annokseen, kun Lorazeapam otetaan kolmesta neljä annosta. Clonazepam on sivuvaikutus, joka tukahduttaa masennus vaikka Lorazeapam on euforinen sivuvaikutus, joka tekee sinusta tuntuu onnellinen.

Yhteenveto:

1. Clonazepam ja loratsepaami ovat molemmat luokitellaan bentsodiatsepiineja.
2. Clonazepam on yleisnimi lääkkeen Klonopin. Loratsepaami, toisaalta, on yleisnimi lääkkeen Ativania.
3. Roche Pharmaceuticals valmistaa Clonazepam Yhdysvalloissa taas loratsepaami valmistaa Baxter Pharmaceuticals Yhdysvalloissa samoin.
4. Clonazepam on yleensä tarkoitettu kohtausten ja paniikki häiriöt kun Loratsepaami käytetään yleensä ahdistus.
5. Toinen ero on, että Clonazepam on otettu kahdesta kolmeen annosta, kun Loratsepaami on otettu kolmesta neljään annokseen.