Ero CCU ja ICUCCU vs ICU

Kaikki tietävät eri osastojen sairaaloissa, mutta monet eivät tunne vivahteita näiden erikoisuuksia, kuten CCU ja ICU tilat. Tämä artikkeli tunnistaa määritelmät näiden yksiköiden, potilaille, jotka ovat niiden pääpaino ja laitteiden he käyttävät.

Määritelmät

ICU sanoista tehohoito-osastolla, ja on tyypillisesti niille potilaille, jotka ovat vakavasti sairaita. Se sisältää henkilöstö, joka nimenomaan koulutettu erilaisten tehohoitoon tarvitsemien potilaat.

CCU sanoista Coronary Care Unit, Sydänvalvontayksikkö tai Critical Care Unit, riippuen sairaalan; mutta useimmat pitävät CCU on yksikkö, jossa potilaille, joilla on erilaisia ​​sydämen sairauksia hoidetaan. Potilaat CCU ovat yleensä siellä, koska rytmihäiriöitä, sydämen vajaatoiminta, rintakipu, tai avosydänleikkaus elpymistä.

ensisijainen Focus

Henkilökunta ICU on keskittyy ensisijaisesti potilaiden hoitoa epäonnistumisia suurten järjestelmien elin, joka voisi olla hengitysteiden, sydän-, maha tai muu autonomisen kehon järjestelmiin. Tyypillisesti nämä potilaat tarvitsevat jatkuvaa hoitoa, joka voisi olla muodossa lääkityksen seuranta- tai hengitys hoidot; ja jotka tarvitsevat hoitoa sulkeutuvaa alueittain, jossa nopeat päätökset voidaan tehdä, ja asianmukainen hoito aloittaa nopeasti. Monet potilaat ICU ovat siellä leikkauksen jälkeen, kun on välitön vaara komplikaatioiden, tai jos leikkaus oli erityisen traumaattinen.

Kun potilas myönsin sydänkohtaus, tai heillä on ollut sydänkirurgia, yleensä potilas myönsi CCU tai Sydänvalvontayksikkö. Tämä laite on hyvin erikoistunutta henkilöstöä koulutetaan erityisesti seurantaan ja hoitoon potilailla, joilla on erilaisia ​​sydänsairauksia. Tyypillisesti nämä potilaat vaativat myös hyvin erikoistunutta hoitoa, mutta huomion keskipiste on ensisijaisesti sydämen tai sydämen liittyvät.Laitteet

Perheenjäsenten potilaan ICU, vain nähdä laitteet huoneessa voi olla pelottavaa. Yleensä sydämen monitorit, verenpaine, ja sykemittari ovat aina läsnä; kuitenkaan voi olla myös hengityssuojaimet tai tuulettimet, ja useita nesteitä valuu sekä potilaaseen ja pois potilaasta, ja muut laitteet seurata eri toimintoja. Ei ole väliä mitä erityisiä tauti potilaan on, käytettävä laitteisto tarkistaa ne on auttaa henkilökuntaa tietää välittömästi potilaan kunnosta.

Kuten ICU, potilaat CCU ovat koukussa jopa johtoja ja putkia, ja valikoima koneita, jotka uhkaava perheille. Kaikkien CCU potilaat ovat yhteydessä sydämen monitorit, ja jotkut, koska hengitysvaikeudet, voidaan liittää hengityssuojaimet tai tuulettimet. EKG, tai EKGs, on tyypillisesti läsnä, ja niitä käytetään mittaamaan sähköistä toimintaa sydämen. Kuten potilaiden ICU, veri työ on piirretty myös rutiininomaisesti muutaman tunnin välein, riippuen potilaan.

Yhteenveto:

1. Kaksi tärkeintä osastoja potilaiden hoitoa sairaalassa ovat ICU, sillä kriittisesti sairaiden potilaiden ja CCU, sydänpotilaiden.