Ero REM ja NREM-REM vs NREM

Nukkuminen on yksi kaikkein rentouttava ja virkistävä toimintaa voimme harjoittaa. Se virkistää mielen ja ruumiin. Se antaa meille tunteen hyvinvointi jälkeen erittäin väsyttävä ja stressaava päivä. Se pitää meidät hyvälle tuulelle. Se on myönteisiä kehomme. Siten nukkuminen on hyvä yksi 's yleistä terveyttä.

Univaikeudet, eri vaiheet tapahtuvat. Tämä tärkeä aihe tutkitaan terveydenhuollon ja lääketieteen ammattilaisia. Se on sitäkin tärkeämpää keskuudessa unta lääkärit ja uni terapeutit jotka auttavat ihmisiä, jotka ovat ottaa unihäiriöt, kuten unettomuus tai hypersomnia.

Kaksi vaihetta nukkuminen aikana tapahtuvat tämä toiminta ovat REM ja NREM. Vaikka REM ei sisälly vaiheissa nukkua, sanotaan olevan normaali vaihe nukkuessa. Tarkastellaan mitä eroja näiden kahden välillä.

REM tai rapid eye movement, tapahtuu nukkuminen ja sanotaan olevan normaali vaihe nukkumassa. Under REM, kahteen ryhmään kuuluvat tähän normaalia vaiheessa, nimittäin, tonic ja vaihesiirtymäksi vaiheessa.

Ominaisuudet REM ovat; nopeat silmien liikkeet, pienjänniteverkossa aivosähkökäyrä, joka voi olla nopeaa liian, ja lihasjänteys, joka on alhainen voimakkuus. Neljäsosa viidesosa meidän koko nukkuva aika kuuluu REM syklin aikana 75% nukkuva aika vauvoja johtuu REM syklin.
Univaikeudet, meidän ei pitäisi unohtaa unelmia, joka voi olla elävä tai ei. Tutkimusten mukaan vilkkaat unet esiintyä REM syklin. REM-uni voidaan myös nimitystä paradoksaalista nukkua.NREM tai ei-rapid eye movement on joukko nukkuva jaksoa, joka voidaan jakaa vaiheesta 1-3. REM ei sisälly tähän. NREM, lihakset ovat halvaantunut johtuen syvän unen toisin kuin REM sykli. Dreaming ei myöskään esiinny NREM poiketen REM sykli. Lopuksi nopeat silmien liikkeet eivät esiinny NREM. Nykyinen vaiheita unen alle NREM syklin formuloidaan American Academy of Sleep Medicine:

Vaihe 1 C Tämä on alku unen. Hidas silmän liikkeitä esiintyy tässä vaiheessa.
Vaihe 2 C Tässä vaiheessa unelmia esiintyy harvoin ja silmän liikkeet eivät ole huomattava.
Vaihe 3 C Tämä vaihe liittyy syvään uneen. Unet tapahtua täällä, mutta ei niin mieleenpainuva kuin REM sykli.

Yhteenveto:

1. REM ei ole luokiteltu vaiheisiin nukkumassa toisin NREM.
2. REM, unelmia enimmäkseen esiintyy tässä vaiheessa ja voidaan elävästi muistaa toisin kolmannessa vaiheessa NREM.
3. NREM, lihakset ovat halvaantunut mutta REM lihaksia Aren 't.