Ero Fellowship ja ResidencyFellowship vs Residency

Opiskelu lääke voi kestää pidempään kuin useimmat muut kentät. Kun useita vuosia ennen lääkkeen tietysti on aika lääke oikea. Sitten valmistumisen jälkeen lääketieteelliseltä ohjelman uusi jatko on sitten hakea sijainnin ja apurahan.

Nämä kaksi tehdään valmistumisen jälkeen lääketieteestä. Ne tarjoavat lisäkoulutusta niille, jotka haluavat erikoistua tietyn alan tutkimuksen kuten Pediatrics, neurologia, tai kardiologian, muutamia mainitakseni.

Voidaan kysyä, jos ne ovat tarpeen. Jos haluat hoitaa tiettyä sairautta niin kannattaa erikoistua. Jos haluat tehdä opetukseen ja isompi yhteisö tai sairaalassa, niin sinun pitäisi saada apurahan.

residenssi

Residency tehdään yleensä jälkeen työharjoitteluun ja valmistumisen. Se on lääketieteellinen koulutus vaaditaan niitä, jotka ovat saaneet lääketieteen tutkinto, apteekkien ja hammas-, optiset ja jalkaterapeutin ohjelmien valvonnassa lisensoitu lääkärit lääketieteellisessä laitoksessa.

Yhdysvalloissa, asuinpaikkavaatimus yleensä rahoittavat Medicare. Sen tarkoituksena on lisäksi valistaa ne, jotka ovat lääkärin ammattia, kuten fysioterapeutteja, valmisteltaessa tarjoamaan asianmukaista potilaan hoitoa.

Se on suunniteltu auttamaan laajentaa terveyden tarjoaja 's tietoa ja asiantuntemusta tutkimisen ja diagnoosi potilaan erikoistunut alueella. Se myös auttaa häntä antamaan oikean ennusteen sairaus ja määritellä sen tehokas hallinta ja interventio.Residenssiin mahdollistaa yksilön tulla hallituksen sertifioitu kliininen asiantuntija. Se kattaa yhdyskuntapalvelu, tutkimus, valvonta ja potilaiden koulutusta ammatti- ja paraprofessional terveydenhuollon tarjoajat.

Toveruus

Apurahan yleensä seuraa residenssi. Vaatimus apurahan riippuu pitkälti yksittäisistä 's erikoisalallaan ja alue, jolla hän haluaa harjoittaa lääkärin. Pienet yhteisöt Don 't vaativat lääkärit läpikäyneen apurahan koulutusta mutta työskentelevät tai opetukseen suurissa sairaaloissa vaatisi apurahan koulutukseen.

Vuosi asutusta voitaisiin sisällyttää ensimmäisen vuoden apurahan. Palvelun avulla voi saada lisää tietoa ja koulutusta hänen valittu erikoisuus. Esimerkiksi kun viimeistely kardiologian residenssiohjelma, hän voi halutessaan ottaa apurahan pediatrisesta kardiologian.

Ne, jotka ovat tehneet residenssit sisätautien voi tehdä apurahan kardiologiatyökaluista. Jos haluat tehdä akateemista lääketiede, sitten apurahan tarvitaan. Sen avulla yksi toimimaan läsnäolevaksi tai asiantuntijalääkäri hänen alalla erikoisuus.

Yhteenveto

1. Residency tehdään valmistumisen jälkeen ja harjoittelun aikana Fellowship tehdään kun oleskelu.
2. Residency on lisäkoulutusta yksilön 's valittu erikoisalallaan, kun Fellowship on lisäkoulutusta hänen erikoistumista.
3. Molemmat ovat valtion rahoittamia ja niitä, jotka vain haluavat harjoittaa lääkärintointa voi vain saada residenssi taas ne, jotka haluavat tehdä akateemista lääkettä on oltava yhteys.