Ero vitaalikapasiteetti ja vitaalikapasiteettiVitaalikapasiteetti vs vitaalikapasiteetti

Vuonna Spirometriatutkimuksiin oletus arvioinnin perustana, seuranta-, ja diagnoosi keuhkoahtaumatauti (COPD), käyttää laitetta kutsutaan spirometrin. Tämä on auttaa ennustamaan hyperinflatorisilta estäminen ilmavirran potilailla, joilla tällaista tautia, mikä säästää ihmishenkiä. Vuonna tyypillisin mielessä spirometrin on laite jota terveydenhuollon ammattilaiset, jotta he voivat mitata ajastettu innoittamana, ja päättyi volyymit. Näistä volyymit voidaan johtaa miten nopeasti ja tehokkaasti keuhkoihin voidaan täyttää ja tyhjentää. Spirometriamoduuli luotiin vuonna 1846 mies nimeltä Hutchinson. Sen perustehtävä käyttö on mitata ventilaation toiminta, jotka ovat dynaamisia määriä keuhkoihin ja maksimaalinen hinnat virtauksen. Tämä on erittäin tärkeää, koska spirometria voi auttaa analysoinnissa astma, ja se voi myös toimittaa tietoja analysoitaessa muita syitä hengenahdistus.

On olemassa erilaisia ​​mittauksia tehty spirometria. Yksi näistä on vitaalikapasiteetti joka on korkein taso ilmamäärän laite voi hengittää tai innostaa aikana vitaalikapasiteetti (FVC) tai hidas vitaalikapasiteetti (VC) liikkumavaraa. Kaikki nämä toimet tehdään määrittämiseksi mittauksesta ventilaation toiminta. On paljon, että voidaan oppia koskien mekaanisia ominaisuuksia keuhkoihin käyttämällä saadut tiedot mittauksista pakko maksimaalisen sisään- ja uloshengityksen. Nämä kaksi puhaltaa tehdään. Ensimmäinen on 'rento' tai hidas vitaalikapasiteetissa (VC), ja sen jälkeen on vitaalikapasiteetti (FVC). Siellä on ansastusta ilman kun on erittäin suuri ero keskuudessa VC ja FVC.

VC alkaa täydellä inspiraatiota. Potilas puhaltaa hyvin hidas ja rento tavalla, joka on aivan sama raskas ja syvä huokaus, joka on tehty ennen keuhkoja tyhjennetään. Tulisi olla vähintään kolme iskuja tehtävä, jossa on vähintään kaksi pitäisi olla alueella 5%: n tai 100mls. Toisaalta, erityisyhteisössä alkaa täydellä inspiraatiota. Sen jälkeen potilas puhaltaa erittäin nopea ja kova, kunnes keuhkot ovat täysin tyhjiä. Kolme puhaltaa pitäisi tehdä jossa ainakin kaksi ovat 5%: n tai 100mls mittakaavassa. Tilavuuden tasanne tulisi päästä taas puhaltaa volyymin ajan kuvaaja, joka voi kestää hieman yli 12 sekuntia ihmisiä, joilla on hyvin vakava asia keuhkoahtaumatauti.Mukaan useimmissa tutkimuksissa, vain pieni ero sitten tapahtuu vitaalikapasiteetti jos pakko liikkumavara on tehty eikä päätynyt hitaasti liikkumavaraa normaaleissa yksilöissä. Toisaalta, tämä tapahtuma on liioiteltu potilaille, joilla on kyse ilmavirtauksen tukos jossa ero nostaa suhteessa Näkökentän.

Yhteenveto:

1. Spirometriatutkimuksiin oletus arvioinnin perustana, seuranta-, ja diagnoosi keuhkoahtaumatauti (COPD), käyttää laitetta kutsutaan spirometrin.
2. spirometriamoduulin on laite terveydenhuollon ammattilaiset, jotta ne voidaan mitata ajoitettu innoittamana ja vanhentuneet määriä.
3. On olemassa erilaisia ​​mittauksia tehty spirometria; yksi näistä on vitaalikapasiteetti joka on korkein taso ilmamäärän laite voi hengittää tai innostaa aikana vitaalikapasiteetti (FVC) tai hidas vitaalikapasiteetti (VC) liikkumavaraa.
4. kahdenlaisia ​​iskuja tehdään. Ensimmäinen on 'rento' tai hidas vitaalikapasiteetissa (VC), kun on vitaalikapasiteetti (FVC). Siellä on ansastusta ilman kun on erittäin suuri ero keskuudessa VC ja FVC.