Ero vatsan muotoiluleikkaus ja Mini vatsan muotoiluleikkausVatsan muotoiluleikkaus vs Mini vatsan muotoiluleikkaus

Kosmeettiset klinikat ovat lähes kaikkialla! Ne voivat tarjota hämmästyttävä vahvistamisten jokaisen yksilön, joka on valmis maksamaan hinnan muutosta fysikaalisiin ominaisuuksiin. Kosmeettiset kirurgit tehdä toimintansa näitä ihmisiä.

Yksi suosituimmista kehon menettelyt nykyään ovat masu karkki ja mini masu karkki. Ovatko ne samat vai ovatko ne täysin erilainen? Otetaan selvää.

Masu karkki tai joka tunnetaan myös nimellä abdominoplasty tai korjaus vatsan on invasiivinen menettely. Mini masu karkki tai osittainen abdominoplasty, toisaalta, sanotaan olevan vähemmän invasiivisia kuin tavanomainen masu karkki. Kuulostaa viileä, eikö?

Masu karkki suoritetaan henkilöille, jotka haluavat olla kiinteämpi ja seksikkäämpi vatsat. Tässä menettelyssä, ylimääräinen iho ja rasva poistetaan keskellä ja alavatsan. Mini masu karkki, toisaalta, suoritetaan asukkaiden kanssa vähäinen ulkonevat rasvaa ja ylimääräinen iho. Molemmat menettelyt ovat yleensä haetaan postitse raskaana naiset, jotka olivat notko ihoa ja lihavien henkilöiden pudonnut niin paljon painoa.

Vuonna masu karkki, pidempi viilto tehdään hip hip. Vuonna mini masu karkki, viilto on pienempi. Liposuction on myös osa prosessia. Sitten molemmat toimenpiteet vaativat ompelu ihon sulkea vatsa. Toipuminen masu karkki kestää 1-4 viikkoa, kun taas täydellinen toipuminen kestää 3-6 kuukautta. Vuonna mini masu karkki, elpyminen on nopeampi. Potilas on pois sairaalasta muutaman tunnin kuluttua. He voivat myös palata töihin muutaman päivän kuluttua. Kuitenkin molemmat menettelyt edellyttävät, että potilas välttää rasittavaa toimintaa kuten raskainta esineitä.

Vaikka menettely on turvallinen, kuolleisuusriski on korkea, koska viilto on suuri, että abdominoplasty. Tämä saattaa asettaa tartunnan kautta tunkeutumisen haavaan. Kuitenkin se tapahtuu harvoin. Haittana tässä menettelyssä on pitkä ja pysyvä arpi. Vuonna mini masu karkki, riskit ovat minimaaliset verrattuna masu karkki, koska viilto on pienempi. On myös sanottu olevan Arveton vatsan muotoiluleikkaus verrattuna sen vastine menettelyyn.Kustannukset näistä kahdesta menettelystä vaihtelee. Se voi maksaa alkaen $ 4,000 USD jopa $ 20,000 USD riippuen kosmeettinen kirurgi ja klinikalla.

Yhteenveto:

1. masu karkki tunnetaan myös abdominoplasty samalla mini masu karkki tunnetaan myös osittainen abdominoplasty.

2. masu karkki suoritetaan ihmisiä, joilla on paljon ylimääräistä ihoa ja rasvaa, kun taas mini masu karkki tapahtuu asukkaiden kanssa vähäinen määrä ylimääräinen iho ja rasva.

3. kotiutukseen ja elpyminen on pidempi tummy tuck, joka voi kestää kuukauden, kun taas mini masu Tuck se voi kestää vain muutaman tunnin ennen kuin potilas voi purkautua.