Ero Vicodin ja Vicodin ESVicodin vs Vicodin ES

Kivunhoito on tärkeä terveydenhuoltoalan ammattilaisten kesken, lähinnä lääkärit ja sairaanhoitajat, koska ne tekevät suoraa hoitoa potilaiden keskuudessa. Sairaaloissa ovat alttiita kipu ensisijaisesti leikkauksen jälkeinen asiakkaita, jotka ovat tehty leikkaus ja vammoja. Haava on raikas sisälle ja ulos, ja voimakas särkylääkkeet on annettava ennen vieroittamiseen pois anestesian.

Useimmat kipulääkkeet annetaan näissä tilanteissa ovat lieviä kipulääkkeillä. Mutta kun potilaat pyytävät enemmän, he saavat voimakkaampi tyyppisiä särkylääkkeitä. Yksi tällainen lääkeryhmä, joka kuuluu tähän ryhmään ovat Vicodin ja Vicodin ES. Pyrkikäämme erottaa niiden erot.

Vicodin ja Vicodin ES luokitellaan hydrocodones. Hydrocodone liittyy jossain määrin kodeiinia. Se on kipulääkettä, huume, ja yskänlääke. Joten se on paljon toimintoja. Geneerinen nimi molemmat lääkkeet ovat hydrokodoni / parasetamoli. Koska se sisältää parasetamoli, se voidaan myös käyttää samanaikaisesti alentaa kuumetta ja tehdä kipu todella paljon siedettävä koska on synergistinen vaikutus, kun hydrokodonin ja parasetamoli yhdistetään toisiinsa.

Siten Vicodin ja Vicodin ES ovat tuotenimiä mainittuja geneerisiä huume. Ei ole suuria eroja lukuun ottamatta muutamia yksityiskohtia. Vicodin on saatavana 5 mg / 500 mg annoksina, kun Vicodin ES on saatavilla 7. 5mg / 750mg annoksia.On olemassa useita haitallisia vaikutuksia, jotka on raportoitu, kun otetaan molemmat lääkkeet, kuten: hengitysdepressio, hidas pulssi tai syke, pyörtyminen, takavarikkoa, pahoinvointi, vatsakipu, kutina, ja ongelmia virtsaaminen. Nämä on ilmoitettava välittömästi lääkärin.

Vicodin ja Vicodin ES valmistaa Abbott Laboratories. Molemmat annetaan kohtalaista kipua tai kohtalaisen voimakasta kipua.

Yhteenveto:

1. Vicodin ja Vicodin ES luokitellaan hydrocodones.
2. yleisnimellä molemmat lääkkeet ovat hydrokodoni / parasetamoli.
3. Vicodin ja Vicodin ES ovat tuotenimiä mainittuja geneerisiä huume.
4. Vicodin on saatavana 5 mg / 500 mg annoksina, kun Vicodin ES on saatavilla 7. 5mg / 750mg annoksia.
5. Vicodin ja Vicodin ES valmistaa Abbott Laboratories.