Ero Osteopath ja kiropraktikkoOsteopath vs Chiropractor

Osteopaatti ja kiropraktikot hoitoon kehon sairauksia samalla tavalla: he näkevät kehoa omavarainen järjestelmä, joka pystyy paranemista itse. Andrew Taylor perusti osteopaatin liikkeen jo vuonna 1874, kun taas yksi hänen entisten opiskelijoiden, Daniel David Palmer, jumpstarted kiropraktiikka liike 1895. Ihmiset, jotka eivät tunne tietä osteopaatit ja kiropraktikon työtä virheellisesti olettaa, että ne noudattavat samaa parantavaa menettelyjä. Loppujen lopuksi molemmat käyttävät samoja tekniikoita diagnosoida potilaille: tunnustelu, tai kosketa, ja havainnointi.

Molemmat myös MRI, virtsa testit, verikokeita, ja röntgenkuvat kätevä, kun diagnoosit. Vaikka osteopaatit ja kiropraktikot ovat samanlaisia ​​diagnostisia menetelmiä, niillä on erilaisia ​​näkökulmia, kun se tulee hoitoon kehon sairauksia. Osteopaatit uskovat, että laitos on ihanteellinen tilassa, kun kaksi tekijää täyttyvät: ensin, kehon tulee olla vapaasti virtaava verenkiertoa, ja toiseksi, ristiriidat luuston ja lihasten paikannus voi haitata normaalia kehon toimintoja ja aiheuttaa sairauksia.

Osteopaatit kohdella luita niiden lääketieteen välineitä, manipuloi niitä eri tavoin, jottei tietyn nivelside, lihas, jänteet, tai elimen. Osteopaatit uskovat, että avain aktivoi kehon 's itsekorjautumiskokeille kapasiteettia piilee asianmukaista manipulointia luita. Jos osteopaatit etsiä luita keinona parantaa kehon, kiropraktikoille etsiä selkärankaan ja oheisiin nikaman jotta lievittää sairauksia koko kehon. Okahaarakkeet on keskeinen viestinnän laitos kehon, ja kaikki hermot ovat kytketty selkärangan ja nikamien helpottaa tehokasta viestintää välillä kehon ja eri elimiin. johtuen jatkuvaa toimintaa, nikamat voi siirtää eri suuntiin, mikä aiheuttaa tehotonta hermo viestintää, joka voi aiheuttaa kipua ja muita ongelmia muualle elimistöön.

Toinen ero osteopaatit ja kiropraktikot piilee niiden parantava kyky. Kiropraktikot ovat olleet tiedossa parantua kovaa kipua ja epämukavuutta, mutta osteopaatit ovat tiedossa tarjota hoitoa vakavampia ongelmia ruoansulatuskanavan tai hengityselimiin. Osteopaatit työllistävät useita tekniikoita herättää kehon 's luonnollista paranemisprosessia, kuten liittyä artikulaatio, pehmytkudoksen, lihasten työtä, ja manipulaatio tai mobilisaatio. Popping potilaan' nivelet on yleinen menettely keskuudessa osteopaatit, ja on kipulääke tai kipua lievittävää vaikutusta.

Kiropraktikot, toisaalta, keskittyä vain yksi menettely, jonka he aikavälillä säätö. Chiropractors painaa nikamien ja siirtää ne takaisin niiden oikeaan asentoon. Säätö kestää useita istuntoja, koska vaikka tietty nikamien on yhdenmukaistettu, seuraavasta nikamat eivät saa seurata perässä ja edelleen vinossa tietyn ajan. Osteopaatit yleensä käyttää enemmän tekniikkaa kuin kiropraktikot, mutta tämä ei välttämättä tarkoita, että ne ovat tehokkaampia kuin chiropractors. Ainoa tapa selvittää, mitä koulua hoidon sopii sinulle on yrittää ne molemmat, ja mitkä hoito etuja sinulle parhaiten.Yhteenveto:

1. osteopaatit ja kiropraktikot käyttävät samankaltaisia ​​diagnostisia menetelmiä, eli tunnustelu ja havainnointi. Ne ovat myös auttaneet tieteellisellä näytöllä, kuten MRI, virtsa testit, verikokeita, ja röntgenkuvat.

2. osteopaatit manipuloida luut, koska he uskovat, että manipuloimalla luita he voivat laukaista kehon 's Itsekorjaantumismekanismin ja lievittää kipua, epämukavuutta, ja jopa sairauksia koko kehon.

3. Kiropraktikot, toisaalta, keskittyy selkärankaan ja nikaman jotta parantaa sairauksia. Säätämällä nikamien oikea linjaus, kiropraktikot voi tarjota helpotusta kehon kipua.