Ero Nurse ja Nurse PractitionerNurse vs Nurse Practitioner

Terveydenhuollon alalla käsittelee diagnoosi, hoito ja sairauksien ehkäisy, henkinen ja fyysinen häiriöt, ja vammat. Se liittyy niin terveydenhuollon ammattilaiset kuin lääkärit, terapeutit, omaishoitajat, kätilöt ja sairaanhoitajat.

Sairaanhoitajat on sekä kliinistä ja ei-kliiniset toimintojen terveydenhuollon alalla. Yhdessä muiden terveydenhuollon ammattilaisten, sairaanhoitajat vastaavat sen käsittelyä ja hyödyntämistä potilaita eri lääketieteen asetuksia ja terveyden ylläpitoon. Ne voivat olla joko kahden vuoden Associate 's tutkinto tai neljän vuoden Bachelor' s aste. Niiden on myös läpäistävä kansallinen lisenssiä tarkastus ennen kuin ne voivat harjoittaa. Sen lisäksi sairaalat, sairaanhoitajat työskentelevät kouluissa, terveyskeskuksissa, kuntoutuskeskukset, hoitokotien, ja yksityishenkilöiden. Ne ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat jatkuvasti yhteydessä potilaiden; hoitaa häntä, hallinnoinnista niiden hoito, auttaa heitä hallitsemaan niiden sairauksien, ymmärtää niiden vaivoja, ja yhdessä perheen jäseniä paremmin ymmärtämään ja hoitamaan potilasta.

Sairaanhoitajat ovat usein perillä erilaisten sairauksien. Sairaalassa ne löytyvät päivystyspoliklinikat, käyttö- ja toimitus huonetta, onkologian ja lasten osastot sekä monia muita lääketieteen aloilla. Ne voivat myös erikoistuneet lääketieteen aloilla, että ne ovat kiinnostuneita, tai he voivat mennä ja saada Master 's tutkinto tai tohtorin tutkinto, jonka loppuun tekee niistä sairaanhoitajien. Niiden on läpäistävä kansallinen hallitus sertifiointi tarkastus ennen kuin ne voivat tulla todistus tai lupakirja saaneena practitioners.The lisäkoulutusta että sairaanhoitajien ovat läpikäyneet ne voivat suorittaa useita tehtäviä, jotka suoritetaan vain lääkärit. he voivat diagnosoida ja hoitaa pieniä sairauksia ja vammoja, kuten vilustuminen, flunssa, tai pieniä leikkauksia ja kuoppia.Vaikka useimmat aloilla tarvitaan vielä sairaanhoitajien työhön valvonnassa lääkäreiden, toisissa he voivat työskennellä yksin. He voivat kirjoittaa lääkemääräysten, tehdä testejä, ja tarjota hoitoa ihmisille, jotka ovat huolto lääkitys kuten diabetes.
Vaikka hoitajien on vain rajoitettu valikoima vastuuta terveydenhuollon alalla, sairaanhoitajien on laajemmat ja suuremmat rooleja terveydenhuoltohenkilöstölle. He voivat suorittaa hoitotyön tehtäviä sekä joitakin toimintoja lääkäreiden vaikka joitakin rajoituksia.

Yhteenveto:

1. sairaanhoitaja on terveydenhuollon ammattilainen, joka vastaa hoitoon ja potilaiden hoitoa ja jakelussa kohtelustaan ​​sairaanhoitaja lääkärin on sairaanhoitaja, joka on tehty edelleen koulutusta.
2. Hoitaja ei ole Master 's tai tohtorin tutkinto, kun sairaanhoitaja lääkärin tekee.
3. sairaanhoitaja lääkäri voi tehdä joitakin toimintoja lääkärin kuten diagnosointia ja hoitoa vähäisissä sairauksissa ja määrättäessä lääkkeitä kun hoitaja ei.