Ero Family Practice ja Internal MedicineFamily Practice vs Internal Medicine

Voit tietää, onko mitään eroa perheen käytäntö ja sisätautien. Ei tarvitse olla mitään ihme koska on olemassa erityisiä eroja perheen käytäntö ja sisätautien.

Kun perhe lääkärit käsitellä kattavaa terveys kaikkien yksilöiden, sisätautien harjoittajat erikoistuneet joissakin luokkaan.

Sisätautien liittyy erikoisuus hoitoa. Siihen liittyy diagnosointi ja hoito vakavien sairauksien tiettyyn elimeen. Jotkut sanovat, että painopiste on sisäiset rakenteet. Lääkäridirektiivi sisätautien Pohjois-Amerikassa kutsutaan sisätautilääkärien ja Kansainyhteisön kansakuntien niitä kutsutaan lääkäreitä.

Perhe lääketiede on jaossa ensihoidon, joka käsittelee yleistä terveyttä perheen tai yksilöiden kaikenikäisille ja sukupuolten. Perhe lääketieteen ammattilaisten on vain yleinen tietoisuus sairauksia ja hoitoa toisin kuin sisätautien harjoittajat, jotka ovat hyvin perehtyneitä erityisiä hoitoja. Toisin kuin perheen lääketieteen ammattilaisten, sisätautien harjoittajat erikoiskoulutusta käsittelemään hyvin monimutkaisia ​​ja kroonisia sairauksia.

Sisäinen lääketiede asuva lääkäri ei tarvitse käsitellä obstetrics tai Pediatrics. Nämä asuvat lääkärit ovat lähinnä mukana aikuisten lääkettä. Ainoa kerta, kun he ovat vuorovaikutuksessa raskaana potilas on, kun tiettyjen komplikaatioiden kehitetään päälle niiden raskauden. Esimerkiksi kun kyseessä on verenpaineen nousu tai sokeria tasot tai sydämen ongelmia, niin sisätautien lääkäri on vaatinut.Sen lisäksi käsitellään aikuisen sisätautien, perhe lääke asukas lääkärit tarvitse mennä lapsipotilaille kierrosta. Koulutuksen luovuttaa perheen lääke harjoittaja on jaettu aikuisten lääketieteen ja lastenlääketieteen. Mikäli mitään komplikaatioita, ja jos on tarvetta mitään erityistä hoitoa, sitten perhe lääketieteen ammattilaisten voi saattaa potilaiden sisäinen lääketieteen harjoittaja.

Voidaan nähdä, että useimmat lääkärit mieluummin joitakin erikoistumista. Lastlyl, sisätautien harjoittajat maksetaan enemmän kuin perhe lääketieteen ammattilaisten.

Yhteenveto:

1. Kun perhe lääkärit käsitellä kattavaa terveys kaikkien yksilöiden, sisätautien harjoittajat erikoistuneet joissakin luokkaan.
2. Sisätaudit liittyy erikoisuus hoitoa. Siihen liittyy diagnosointi ja hoito vakavien sairauksien tiettyyn elimeen.
3. Family lääketiede on jaossa ensihoidon, joka käsittelee yleistä terveyttä perheen tai yksilöiden kaikenikäisille ja sukupuolten.