Ero Drug and MedicineDrug vs Medicine

Termit 'lääke' ja 'lääke' käytetään usein virheellisesti käytetty kahta samanlaista termejä. Kuitenkin suppeassa merkityksessä kaksi on eri merkityksiä tai määritelmiä, ja ne voivat palvella eri tarkoituksia.

Se on vain valtion tai laki, joka sanelee, että nämä kaksi ovat ohut linja erottaminen. Se ei ole sanakirja, joka antaa niiden erilliset määritelmät mutta suhteen sen laillisuuden ja sosiaalinen käsitys. Laissa määriteltyä, lääkkeet on melko vähäinen toksisuudet, kun lääkkeet ovat tottumusta aineita, jotka voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, vaikka se on edelleen käytettiin aluksi parantaa sairauksia.

Termi 'lääke' nykyään liittyy enemmän tietyntyyppisten lääkitys kuten: piristeet, hallusinogeenit, ja huumeita. Tämän, se on turvallista sanoa, että huumeet ovat ne aineet, jotka on jonkinlainen stimuloiva vaikutus ja on potentiaalia vieroitukseen, kun käytetään väärin tavalla. Jotkut näistä lääkkeistä ovat erittäin helppo hallita, kuten lisäämällä niitä säännöllisesti juoda. Käyttäen tällaisia ​​aineita on myös terapeuttista jossain määrin.

'Drug' on otettu Ranskan termi 'jarruvarjo.' Se on aine, joka voi aiheuttaa mitä 's kutsui eräänlaista tyrmistyneenä koska se stupefies yksi' s ajattelutapa ja tilan henkistä hyvinvointia. Tämä on syy, miksi ne huumeita hallitsemattomasti kutsutaan narkomaaneja. He ottavat näitä aineita säännöllisesti. Henkilö, joka myy laittomasti riippuvuutta aiheuttavien huumeiden tunnetaan huume kaupustelija.Toisaalta, lääke on tunnustettu valmistetta, joka on tarkoitettu hoitamaan tai ehkäisemään sairauksia. Aiemmin tämä termi on rajoitettu ainoastaan ​​valmisteita suun kautta. Nykyään se on ottanut laajempi.

Toisessa mielessä lääke on opintolinjan joka on huolissaan kliinistä arviointia, mikä on lääketieteellinen diagnoosi, sairauksien hoidossa, sekä estää esiintyminen sellaisenaan. Ammattilaiset, jotka 've valmistui lääketieteen alalla ja jotka' ve virallisesti läpäissyt terveydenhoitolautakunnan tentti kutsutaan MD 's (lääkäri) tai lääkäri. Tämä henkilö on asiantuntija määrättäessä ja annettaessa oikeanlaista lääkkeitä vaikeuksissa potilaalle . Toisin kuin lääkkeitä, lääke yleensä on jotain, joka voitti 't johtaa riippuvuuteen. Siten sen ei 't turruttaa mielen. Termi on oikeastaan ​​romaaninen' medicina. '

Yhteenveto:

1. Lääkkeet voivat turruttaa mielen toisin lääkkeitä.
2. Huumeet on potentiaalia riippuvuuden taas lääkkeet (yleisessä merkityksessä) Don 't johtaa tällaiseen.
3. Termi 'lääkkeet' (joko terapeuttisessa tai ei-terapeuttisiin tarkoituksiin) on nykyisin ajatellaan olevan enemmän negatiivisia mielleyhtymiä.
4. Lääkkeet ovat aineita, jotka voivat vielä parantaa sairauksia jossain määrin, mutta voi olla vakavia haittavaikutuksia, jos käytetään enemmän kuin mitä 's tarpeen.