Ero Xanax ja AtivaniaXanax

Xanax on lyhytvaikutteinen, suun kautta nautittuina bentsodiatsepiini ja on tällä hetkellä suurin yksittäinen määrätty psyykenlääkeiden Yhdysvalloissa. Sitä käytetään ensisijaisesti hoidossa ihmisten ahdistuneisuus, kuten yleistynyt ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö. Xanax toimii vaikuttamalla aivojen ja hermoston, edistää sedaatio ja lihasten rentoutumista, mikä tuottaa rauhoittava vaikutus. Tärkeimmät kemialliset kohteena Xanax, on GABA. GABA on elin 'tärkein välittäjäaine vastuussa rentoutumiseen. Siten Xanax edistää lisääntynyt tuotanto GABA, johtaen tunnetta rentoutumista. Xanax on lyhyt puoliintumisaika, mikä tarkoittaa vaikutukset se nopeasti tuntui, joskus muutamassa minuutissa, mikä tehden Xanax äärimmäisen koukuttava lääkitys. Xanax on saatavilla reseptillä lääkärin, koska se on voimakas lääke, joka voi johtaa riippuvuuteen ja vieroitusoireita, jos ei oteta tarkasti. Näin ollen on tärkeää, että Xanax ei koskaan tehdä ilman hoidosta lääketieteen ammattilainen.

Ativan

Kuten Xanax, Ativania on myös suun kautta nautittuina bentsodiatsepiinia käytetään pääasiassa ahdistuksen hoidossa edistämään rentoutumista ja sedaatio. Lisäksi Ativania toimii myös tehostamalla vaikutukset GABA välittäjäaineiden. Ativan voi aiheuttaa vieroitusoireita, erityisesti jos henkilö on ottanut tämän lääkitystä pitkään aikaan tai suurella annoksella. Näin ollen tämä lääkitys saattaa johtaa huumeenetsintäkäyttäytymistä, tai riippuvuus.Miten nämä Drugs erota?

Xanax ja Ativan ovat bentsodiatsepiinit, jotka ovat samanlaisia ​​teho. Vaikka molemmat lääkkeet voidaan käytetään ahdistuksen hoitoon, niiden ensisijainen käyttötarkoitukset eroavat hieman: Ativan hoidetaan ahdistusta ja leikkausta edeltävän rauhoittava, ja Xanax hoidetaan ahdistusta ja Paniikkihäiriö. Lisäksi vaikka molemmat Ativania ja Xanax ovat lyhytvaikutteinen lääkkeitä, niiden toiminta ajat ovat hieman eroa. Se on, on selvä ero aikaa, että lääkkeet ovat aktiivisia kehossa, tai kuinka kauan lääkkeen vaikutus kestää. Yleensä vie Ativania 1-6 tuntia huippuun, joiden keskimääräinen puoliintumisaika on 14-15 tuntia. Vastakohtana Xanax kestää 1-2 tuntia huippuun, joiden keskimääräinen puoliintumisaika on 11-12 tuntia. Lisäksi nämä erot, on myös eroja riippuvuutta ominaisuuksia kahta lääkettä. Vaikka krooninen käyttö tahansa bentsodiatsepiini voi johtaa riippuvuuteen / riippuvuuden. Toinen merkittävä ero näiden kahden lääkkeet ovat asiakkaita ne voidaan määrätä. Vaikka Ativan voidaan määrätä lapset nuoret kuin 12 vuotta, Xanax on hyväksytty käytettäväksi vain aikuisten yli 18-vuotiaita.