Ero aciphex ja NexiumAciphex vs Nexium

Se ei ole helppo käsitellä vatsa kipeä. Vielä masentavaa on, että ei ainoastaan ​​yksi rauhaton hänen vatsaan, mutta joskus voi tuntea hapan maku, joka menee suuhun. Kun tämä tapahtuu, se voi olla varsin ärsyttävää.

Jotkut ihmiset jättää sellainen asia kuin vähäinen esiintyminen, kun taas toiset ovat enemmän huolissaan siitä. On parempi olla huolissaan kuin ei, koska henkilö saattaa kokea lisääntynyt mahalaukun tuotantoa. Jos tämä ei ole onnistunut ja jäljellä aikaa, se voisi johtaa haavaumat tai huonompi, sisäistä verenvuotoa.

Mahanesteessä sisältö ovat tärkeitä meidän vatsaan. Tämä johtuu siitä, että happamuus auttaa tappaa kaikki mikro-organismit, jotka tulevat meidän ruoan ja myös auttaa nesteyttää ruoan helpottaa ruoansulatusta. PH-taso laskee selvästi alle neutraalin tason, jolloin se pH-taso on alle 4, joka voi liueta useimmat syötävä ruoka aineita. Älä ota huomioon, että ruoansulatus pääosin tapahtuu ohutsuolessa eikä vatsassa. Vatsaontelon voi ottaa näin paljon happamuutta eikä vahingoita vatsaan soluja. Kuitenkin yksi on huolehtia mahassa, koska liian paljon happamuus voi lopulta syövyttää suojakerrokset ja vaurioittaa soluja, mikä johtaa mahalaukun haavaumia.

Alkuvaiheessa, vatsan solujen ärsytys saattaa esiintyä, mikä on tyypillistä punoitusta täplät nähtävissä endoskoopin. Tänä aikana, suojakerrokset heikkenee, mikä voi johtaa mahahapon hitaasti syövyttää alueella. Tätä varten lääkärit usein määrätty lääkitys, jotka estävät mahan sisällön tulemasta liian hapan. Nämä lääkkeet ovat Nexium ja aciphex, ja niillä on omat eroja.Ensimmäinen lääkitys on Nexium, joka on tuotenimi Esomepratsoli. Sitä on käytetty jo jonkin aikaa, ja se on osoittautunut tehokkaaksi vähentämään epämukavuus mahahapon kasvusta mahassa. Nexium on protonipumpun estäjä, joka estää mahalaukun mehua estämällä entsyymejä, jotka ovat vastuussa mahanesteen tuotantoa. Nexium lievittää heartburns tai vatsavaivat, sekä estää nämä toistuminen.

Toisaalta, on olemassa aciphex, joka on tuotenimi Rabeprazole. Se on toinen protonipumpun estäjät, jotka on testattu lyhytaikaisen helpotusta valituksia mahalaukun häiriöitä aiheuttamaa happamuutta. Aciphex on nopeampi vaikutus kuin Nexium ja potilaat voivat tuntea helpotusta hieman nopeammin. AciHpex on myös uuden sukupolven protonipumpun estäjät tehty estämään haavaumia samoin.

Yhteenveto:

1. Nexium on tuotenimi Esomepratsoli, joka on protonipumpun estäjä, joka tarjoaa helpotusta mahan häiriöt ja lisääntynyt hapon tuotantoa.
2. aciphex on tuotenimi Rabeprazole, uuden sukupolven protonipumpun estäjät. Se on samanlaisia ​​vaikutuksia kuin Esomeprazole ja on määrätty mahalaukun upsets ja estää haavaumia.