Ero Cetirizine ja LoratadiiniSetiritsiini vs Loratadine

Jos olet yksi niistä henkilöistä, jotka usein kokee yliherkkyysreaktioita, joka tunnetaan myös allergioita, sitten voi olla säännöllinen käyttäjä antihistamiinit (allergisille lääkkeet). On selvää, lääkärisi on määräämistä sinulle erilaisia ​​antihistamiinit riippuen tarpeesta tai suhteessa reaktio lääkkeen.

Kahdenlaisia ​​toisen sukupolven antihistamiinit ovat laajalti käytössä nykyään: Cetirizine ja Loratadine. Nämä lääkkeet ovat tarkoitettu tavallisille allergiat, vetiset silmät, kutinaa, ja aivastelu, mutta ei ole määrätty käytettäväksi nokkosihottuma ja allergiat, jotka ovat systeemisiä luonteeltaan.

Vaikka se on lääkäri, joka on yksi määrätessään anti-allergialääkkeet, on myös tärkeää, että itse tietää lääkkeen luonne te 'uudelleen ottaen. Lisäksi, ennen kuin lääkärisi millainen antihistamiini on tehokkain teidän tapauksessa, sinun on ensin otettu huomioon yksi olennainen seikka: erityyppiset ihmiset reagoivat eri tavoin eri huumeita. Joten todellakaan voi 't sanoa, että Cetirizine on tehokkaampaa kuin Loratadiini ja päinvastoin. Ainoa kirjallisuutta ovat kuitenkin testitulosten tai tutkimuksista, jotka voivat näkyä, kumpi on nähty olevan tehokas tietyssä tapauksessa; vaikka tämä ei pitäisi 't yleistää kaikkiin tilanteisiin.

Käyttämällä valvotuissa ympäristöissä ja sama määrä 10mg valmisteiden, jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että setiritsiini toimii paremmin allergisen nuhan vastakohtana käyttäen Loratadiini hoidossa sama. Toinen tutkimus on osoittanut, että setiritsiini voi aiheuttaa enemmän uneliaisuutta kuin muut. Noin 12% enemmän potilaita raportoi uneliaisuutta käytössä Setiritsiini kuin käytettäessä Loratadine.Mitä kemiallisen sisällön, kaksi antihistamiinit eroavat koska Loratadiinilla on 22 hiiliatomia, 23 vety, 1 kloori, 2 happi- ja 2 typpiatomia, jotka on jaettu useita haaroja. Sitä vastoin, setiritsiini on 21, 25, 1, 3, 2 hiiltä, ​​vetyä, klooria, happea, ja typpiatomien osalta, jotka liittyvät kahteen hydrokloridi (HCI) molekyylejä. Tämä on yksi syy siihen, että kaksi on erilaiset vaikutusmekanismit koska niiden molekyylirakenteen ja atomi koostumukset ovat kaikki rakenteeltaan erilaisia ​​keskenään.

Loratadiini markkinoidaan useita kauppanimiä. Ehkä suosituin tuotemerkki on Claritin. Setiritsiinille, yksi sen kauppanimiä on Zyrtec. Yleisimmät Loratadiini sivuvaikutuksia ovat suun haavaumat, levottomuus, päänsärky, ja hermostuneisuus. Kuten edellä mainittiin, Cetirizine voi aiheuttaa enemmän uneliaisuutta ja voi johtaa jopa lievä epämukavuutta tai hengitysvaikeuksia. Jotkut Loratadiini käyttäjät voivat myös kokea hengitysvaikeuksia mutta vain alkuvaiheissa anafylaksian.

Yhteenveto:

1. Setiritsiini sanotaan aiheuttavan enemmän uneliaisuutta kuin loratadiini.
2. Eräiden tutkimusten mukaan, Cetirizine on parempi käsiteltäessä allerginen nuha.
3. Setiritsiini on enemmän vety- ja happiatomien mutta vähemmän hiiliatomeja kuin loratadiini.