Ero Kyphoplasty ja Vertebroplastia
Kyphoplasty vs Vertebroplastia

On useita asioita, joita teemme tänään, että tekee niin huono ryhti kuten ikä. Naisille, he ovat alttiimpia osteoporoosi ja lopulta Kyphosis kun he lopettavat kuukautiset. Kuukautiset itsessään on prosessi, joka kuluttaa kalkkeutumista kehossa ja yleistä, edistetään naisten 's taipumus osteoporoosiin. Ihmisille ei ole huono ryhti ja lopulta ottaa osteoporoosi kuin ne saavuttavat hämärä elämänsä, se olisi ehdottanut että he tekevät säännöllistä liikuntaa saadakseen kalsiumia verenkierrosta osaksi luut ja toiseksi saada tarpeeksi kalsiumia ravinnosta kuten maitotuotteita.

Seurauksena ottaa huono kalsiumin saanti olisi hauras luita. Yksi yleisiä ilmiöitä iäkkäillä potilailla on murtuma. Joskus murtuma tapahtuu tavalla ennen syksyllä tapahtuu. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että henkilö menetti tasapainon takia jo vaurioitunut lantion (yleisimmin) tai jopa selkärangan!

On kaksi vähän invasiivisten menetelmien tarkoitettu geriatria, erityisesti niille edessä ortopediset ongelmat. Kyphoplasty ja vertebroplas- kaksi näennäisesti samankaltaisia ​​interventioita, jotka molemmat liittyvät ortopediset tapauksiin. On tarkemmin kuitenkin, nämä kaksi menettelyä poikkeavat toisistaan. Sekä kyphoplasty ja vertebroplas- ovat leikkaukset, jotka ovat invasiivisia. Molemmat menettelyt liittyy sementtimateriaaliin menee murtuneen nikama tavoitteenaan lievittää painelu.Mikä tekee kyphoplasty eroaa vertebroplastian on se, että kyphoplasty tavoitteena on myös takaisin korkeus potilaalle. Nimi kyphoplasty tarkoittaa korjata kyfoosi. Siten se ei ole pelkästään lievittää kipua, mutta se myös oikaisee asento potilaalle. Suurin ero kyphoplasty ja vertebroplas- menettelyn osalta tulisi olla kyphoplasty 's tarve ilmapallo. Palloa käytetään luomaan tyhjiö osaksi nikama jossa sementti lopulta sijoitetaan. Toisin vertebroplas- jossa sementti olisi go perkutaanisesti tai ihon alle, sementti tyypillisesti sijoitettu suoraan mitättömiä kyphoplasty.

On ollut kiistanalaista palautetta, kun se tulee kyphoplasty ja vertebroplas-. Potilaille, jossa suoritettiin Lääketieteen tutkijat, he huomasivat, että menettelyt todella don 't ottaa pois kipu tuntui puristus murtumia. Tulosten mukaan, se oli vain plasebo vaikutus, joka aiheutti kivun. Jopa tällaisten havaintojen nämä kaksi menettelyä ovat edelleen suoritetaan eri hoitolaitosten ympäri maailmaa.

1. On useita asioita, jotka voivat aiheuttaa luun rikkoa.
2. Naiset ovat alttiimpia osteoporoosi ja myös luun murtumia.
3. kalsiumin saanti on tärkeää, jotta estää osteoporoosia ja luunmurtumia.
4. Vertebroplastia ja Kyphoplasty ovat melko samanlaisia ​​estettiin kivun tulevan puristuksen murtumia.
5. Kyphoplasty kuitenkin käyttää ilmapallo ennen täyttöä hohkaluun 's mitätön sementti materiaalia.