Ero Klonopin ja ValiumKlonopin vs Valium

On olemassa suuri joukko lääkkeitä, jotka kuulostavat yhtä lailla varsinkin jos? tarkastella niiden yleisnimiä. Tämä on yksi yleisin syy virheitä hoitajien ja lääkäreiden antaa lääkkeitä potilaille. Vaikka ajoittain, lääkkeet, joilla on sama päätteitä voi olla samat toiminnot, olisi väärin yleistää. Esimerkiksi asebutoli ja Propanololi ovat beetasalpaajat, koska ne päättyvät 'ol', mutta Stanolol isn 't, vaikka joiden' ol 'päättyy. Stanolol on itse asiassa anabolinen steroidi tyypillisesti käyttävät urheilijat ja kehon rakentajia.

Jossa Klonopin ja Valium, koska niiden tuotenimiä, ei pitäisi olla mitään vaaraa sekava niitä. Nämä ovat kaksi eri lääkkeitä eri käyttötarkoituksiin. Jos kuitenkin annettiin niiden yleisnimiä, nyt, että olisi, kun ongelmat alkavat.

Klonopin on tuotenimi klonatsepaami. Clonazepam tai Klonopin voidaan käyttää estämiseksi kohtauksia tapahtumasta. Tätä käytetään myös psykiatrisilla osastoilla, jotta ahdistuksen hoitoon potilailla. Tämä on syy, miksi Klonopin käytetään yleensä potilailla, joilla on paniikkikohtauksia.Vaikka Klonopin on erittäin tehokkaasti valvoa pelkoja ja valvontaan kouristuksia, sillä on oma osuus sivuvaikutuksia. Klonopin on erittäin myrkyllinen lääke maksaan. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voit 't ottaa Klonopin muita lääkkeitä, jotka on myös myrkyllisiä maksassa. Lääkäreille, ne yleensä ajaa joitakin testejä määrittämään, onko maksa potilaan voi hyvin ennen kuin edes antaa Klonopin. Yksi ei -ei 's anto Klonopin on, kun juot alkoholia. Koska alkoholi on tunnetusti tehdä vahinkoa maksassa, se voisi koskaan pariksi myrkkyvaikutus Klonopin.

Toinen sivuvaikutus Klonopin on se, että se voi aiheuttaa ienten liikakasvu tai (pysyvä) turvotus kumit. Vaikka tämä on harvinaista, on tapauksia, jotka on jätetty tällaisia.

Valium on tuotenimi diatsepaamia. Diatsepaamia tai Valium käytetään eri tilanteissa. Sitä voidaan käyttää unen niille, jotka kärsivät unettomuudesta, tai se voidaan myös käyttää pienehköjä töitä yhdessä muiden anestesia-aineiden, koska sen sedatiivisia vaikutuksia. Tämä ei myöskään ole tyypillisesti yhdessä alkoholin kanssa, mutta ei siitä syystä, että se on myrkyllistä maksassa. Valium ei yhdistetä alkoholin sillä molemmat aineet ovat Downers ja se voi aiheuttaa henkilö on hengityspysähdys aikana henkilö nukkuu. Tämä on samanlainen tilanne, kun yliannostuksen unilääkkeitä.

Klonopin ja Valium 's yleisnimi ovat samankaltaisia ​​kuulostava joten se syy teriparatidikynän terveydenhuollon tilat.

Klonopin on tuotenimi klonatsepaami, huumeiden käyttää ohjaamaan kohtausten raskauden ja hallita ahdistuskohtauksia niille paniikkihäiriö.

Klonopin ei suositella käytettäväksi yhdessä alkoholin kanssa, koska se tosiasia, että se on myrkyllisiä maksassa.

Valium on tuotenimi Diazepam. Tämä lääke käytetään yleensä pieniä toimintoja ja niille, jotka on vaikea mennä nukkumaan.