Ero Paxil ja Prozac Paxil vs Prozac

Joskus ovat masentuneita. Se on osa elämäämme kuin ihmisillä. Everyday ei ole joulu. Tulee aikoja, jolloin emme voi kohdistua onnellinen. Tämä johtuu paljon tekijöitä. Olemme vain pystyy ratkaisemaan sen omalla.

Joskus masennus voi jatkua päiviä, viikkoja, tai pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia. Kun meidän selviytymiskeinona ei ole vakiintunut, olemme vaarassa itsemurha. Näin ollen meidän on aina pyrittävä välittömässä tukijärjestelmää kuten meidän perheenjäseniä. Voimme myös hakea apua lääkäreiden kuten psykiatrit. Ne voivat määrätä mielialalääkkeitä lääkitys. Kaksi näistä masennuslääkkeillä joka tullaan viemään täällä ovat Paxil ja Prozac.

Geneerinen nimi Prozac on Fluoxetine. Muut tuotenimet ovat Sarafem ja Fontex. Paxil, toisaalta, on geneerinen nimi Paroxetine. Muut tuotenimet ovat Aropax ja Seroxat. Prozac markkinoi ja valmistaa Eli Lilly and Company, kun Paxil valmistetaan GlaxoSmithKline, joka alkoi vuonna 1992.

Prozac on hyväksytty hoitoon seuraavien häiriöt: pediatrisen masennuksen, vakava masennus, bulimia, ja pakko-oireinen häiriö. Paxil on myös hoitoon merkittävä masennus, ahdistuneisuus, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö tai GAD ja paniikkihäiriö.Mitä haittavaikutuksia Paxil sanotaan sivuvaikutuksena lisääntynyt painonnousu verrattuna Prozac. On myös tärkeä vieroitusoireita, kun se on lopetettava välittömästi. Lopuksi on olemassa riski itsemurhaan kautta itsemurha-ajatuksia ottamalla tätä lääkettä. Sekä Paxil ja Prozac ovat SSRI 's tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät. Serotoniini on sanottu olevan vastuussa siitä meille onnellisia. Sen jälkeen, kun se vapautuu meidän järjestelmässämme, masennus poistuu. Huonona puolena ottaen masennuslääkkeillä on, että vaikutus ei tapahdu heti. Se kestää viikkoja jopa kuukauden ennen kuin vaikutukset tapahtuvat niin potilaita ei kannata lopettaa lääkkeen käytön. Muita sivuvaikutuksia SSRI lääkkeet ovat pääasiassa seksuaalinen toiminnot. tulee erektio-ongelmista ja siemensyöksy ongelmia . potilas ottaa se voitti 't on kiinnostusta seksiä.

Yhteenveto:

1. Prozac 's tuotemerkki on Fluoxetine kun Paxil' s tuotemerkki on paroksetiini.
2. Prozac valmistetaan Eli Lilly and Company, kun Paxil valmistetaan GlaxoSmithKline.
3. Paxil on monia sivuvaikutuksia verrattuna Prozac.
4. Molemmat ovat SSRI 's.