Ero Zantac ja PepcidZantac vs Pepcid

Liikahappoisuus tai oversecretion mahahapon voi esiintyä joillakin ihmisillä, ja ne täytyy vain löytää keinoja, jotta tukahduttaa sen. Luojan kiitos, tietyt lääkkeet ovat jo saatavilla markkinoilla, jotka voivat auttaa selvittämään joitakin toivottuja oireita, että tämä ehto näyttelyitä. Joukossa tätä linjaa mahalaukun lievittää lääkkeet ovat Zantac ja Pepcid jotka ovat kaksi suosituimpia markkinoilla

Famotidine on geneerinen nimi Pepcid kun Ranitidiini on yleisnimitys Zantac. Molemmat lääkkeet ovat histamiini 2 salpaajia tai joka tunnetaan myös nimellä antihistamiinit. Histamiini 2-salpaajat toimivat vähentämällä mahahapon tuotetaan vatsassa.

Pepcid on määrätä lääkäri ihmisillä on närästystä. Pepcid on yleisesti tarkoitettu tähän. Zantac, toisaalta, on määrätty henkilöille, joilla on haavaumia, GERD, ja äärimmäisissä tapauksissa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä.

Potilas, jolla närästys kanssa lohduton oireita ottamisen jälkeen Pepcid on voitava määritellä ero närästys ja sydänkohtaus, joilla on samat oireet kuten rintakipu, kipu, joka säteilee vasempaan käsivarteen, pahoinvointi ja oksentelu. Jos nämä ovat jo voimakkaita ja sietämätön luonnossa, pitäisi jo mennä lähimpään sairaalaan koska tämä voisi olla sydänkohtaus jo.

Kanssa Zantac, sydän ei vaikutettu, mutta keuhkot, joissa on suurentunut riski sairastua keuhkokuumeeseen. Yksi pitäisi raportoida oireita, joilla on matala kuume, hengenahdistus, laihtuminen, hengitysvaikeuksia, ja yskös, joka on vihreä tai keltainen.Zantac on valmistanut Boehringer Ingelheim kun Pepcid valmistaa Johnson \u0026 amp; Johnson ja Merck. Ranitidiini ja Famotidine molemmat valmistettu 1981. Ranitidiini perustettiin ja kehittänyt Sir James Musta.

Nämä lääkkeet tulisi ottaa asianmukaisesti oikeaan aikaan ja oikeassa annoksina. Yksi pitäisi pidättäytyä Alkoholin käyttöä tällaisia ​​lääkkeitä, koska ne pahentaa kunnossa mahassa.

Yhteenveto:

1. Famotidiini on yleisnimitys Pepcid kun Ranitidiini on yleisnimitys Zantac.
2. Molemmat lääkkeet ovat histamiini 2 salpaajia tai joka tunnetaan myös nimellä antihistamiinit.
3. Pepcid on yleisesti määrätty niille närästys kun Zantac on niille, joilla on haavaumia ja GERD.