Ero Zyrtec ja AllegraZyrtec vs Allegra

Allergiat ovat hyvin yleisiä väestön keskuudessa viidesosa väestöstä on ottaa allergia silloin tällöin elämässään. Jotkut saada se pysyvästi ja jotkut saavat sitä kausittain. Se riippuu allergia. Jotkut tutkijat sanovat, että allergia voi hankkia jo pikkulasten vuotta käyttämällä vauva jauheita (joka voi aiheuttaa astmaa pitkällä aikavälillä) ja käyttöönotto äidinmaidonvastiketta sijaan äidinmaidon, joka osoittaa, että nämä vauvat saavat ruoka-aineallergiat pitkässä juoksussa.

Allergiat voidaan torjua ns antihistamiinit. Nämä ovat luokka lääkkeitä, jotka lohkot histamiinireseptoreihin jotka aiheuttavat tulehduksen ja kutina, että runko-osa. Zyrtec ja Allegra ovat yksi näistä antihistamiinit. Pyrkikäämme puuttua molempia.

Geneerinen nimi Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä allegra on Feksofenadiini. Allegra on saatavana jopa 180 mg, kun Zyrtec on saatavana 10 mg. Allegra on luokiteltu sekä sen toisen ja kolmannen sukupolven antihistamiini kun Zyrtec on luokiteltu toisen sukupolven antihistamiini. Allegra aikana tehtiin 1993 Sepracor Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Se hyväksyttiin FDA: n vuonna 1996. Zyrtec valmistaa Johnson \u0026 amp; Johnson.

Molemmat lääkkeet ovat tarkoitettu eri allergia. Edessä paketti molempien lääkkeiden todetaan 'helpotusta aivastelu, nenän vuotaminen, vetiset silmät, nenän kutina, ja kurkussa.' Tarkemmin kuitenkin Zyrtec on tarkoitettu heinänuha, angioedeema, ja nokkosihottuma kun Allegra on tarkoitettu kausiluonteinen allerginen nuha ja krooninen nokkosihottuma. Mitä hinta, molemmilla on kohtuulliset hinnat.Yleiset haittavaikutukset Allegra ovat: ripuli, GI järkyttynyt, päänsärky, pahoinvointi, lihaskipu, ja väsymys. Yleiset haittavaikutukset Zyrtec ovat: suun kuivuminen, väsymys, unettomuus, ja vatsakipua.

Vuonna näiden lääkkeiden ottamisesta, ei pidä, jos on raskaana. Siten yksi pitäisi kysyä hänen lääkäri, jos se on turvallista käyttää. Jos yksi on munuaissairaus, maksasairaus, tai jos olet epävarma, jos se on annettava lapselle, ei koskaan epäröi kysyä lääkärin. Myös lopeta antihistamiinit jos kutinaa kehittyy. Tämä tarkoittaa, että olet allerginen antihistamiinit samoin.

Yhteenveto:

1. geneerinen nimi Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä Allegra on Feksofenadiini.
2. Allegra on saatavana jopa 180 mg, kun Zyrtec on saatavana 10 mg.
3. Allegra on luokiteltu sekä sen toisen ja kolmannen sukupolven antihistamiini kun Zyrtec on luokiteltu toisen sukupolven antihistamiini.
4. Zyrtec on tarkoitettu heinänuha, angioedeema, ja nokkosihottuma kun Allegra on tarkoitettu kausiluonteinen allerginen nuha ja krooninen nokkosihottuma.