Ero DVT ja tromboflebiittiDVT vs tromboflebiitti

Yksi tuskallinen valtimon ja laskimon poikkeavuuksia saamme on syvä laskimotukos ja tromboflebiitti. Tämä on tila, jossa on tulehdus suonet sekä verihyytymiä. Näin ollen on olemassa estäminen veren virtausta tehdä kunnossa kivulias. Useimmat esiintymät laskimotukoksen ja tromboflebiitin esiintyy jaloissa taas muut olosuhteet esiintyvät aseita.

Päärunko, joka on vastuussa tästä on verisuonistoon. Verisuonistoon koostuu valtimoiden ja laskimoiden, jotka ovat vastuussa kuljetuksesta hapetettujen ja ei-happipitoista verta sydämestä ja kaikki koko kehon.

Mitä eroja?

DVT tunnetaan myös syvä laskimotukos. Se on sairaus, jossa Syvä laskimoveritulppa tulehtuvat. Syvä laskimoveritulppa kärsivät myös verihyytymiä. Nämä syvä suonet eivät ole sinun pinnallisia suonet alla ihon pinnalle. Nämä ovat hyvin syvällä. DVT johtuu käyttämättömänä tai ottaa pitkä vuodelepo. Se voi johtua myös tietyt edellytykset, kuten tiettyjen syöpien, raskaus, infektiot, liikalihavuus, ja leikkaus.

Vaarallinen komplikaatio DVT on katkaisemista veren hyytymistä pois suonet. Kun tämä tapahtuu, on olemassa vaara, veritulppa. Veritulppa tapahtuu, kun hyytymä kulkee ja juuttuu tiettyihin elimiin. Kun se jättää keuhkoissa, sitä kutsutaan keuhkoembolia. Se on hyvin hengenvaarallinen tila. DVT voi myös aiheuttaa suonikohjuja, turvotusta ja kipua jaloissa, kun on pysyviä vaurioita suoneen. DVT on diagnosoitu ultraäänellä.Jos DVT esiintyy syvissä laskimoissa, tromboflebiitti, toisaalta, tapahtuu pintasuoniin. Se on myös tulehdusta ja verihyytymiä. Aiheuttamansa se johtuu ärsytys Näiden pinnallisten laskimoiden kautta ärsyttää IV lääkkeitä, jotka aiheuttavat polttaminen näistä laskimoiden kuten antibiooteilla. Ei vakavia komplikaatioita voi syntyä tromboflebiittiä toisin DVT. On kipu ja punoitus tromboflebiitti sekä lämmin lämpötila iholla.

Tromboflebiitti käsitellään korkeus ja lepo jalat. Tulehdusta lääkkeet voidaan antaa myös ja kivunlievitystä kivun. DVT, toisaalta, käsitellään trombolyytit tai verenohennuslääkkeitä. Tämä auttaa estämään veren paksunukkaiselle johdonmukaisuus estäen verihyytymien muodostuminen. Tukisukat käytetään myös samalla estää lisävahingot.

Yhteenveto:

1. DVT esiintyy syvissä suonissa kun tromboflebiitin tapahtuu pintasuoniin.
2. DVT on enemmän hengenvaarallinen kuin tromboflebiitti.
3. DVT on diagnosoitu ultraäänellä samalla thrombophlebitis on diagnosoitu kautta arviointiin.