Ero oxycontin ja PercocetOxycontin vs Percocet

Kipu on osa elämäämme. On olemassa erilaisia ​​kipuja. Joskus on tuskaa, joka voi tehdä meistä masentunut jonkin aikaa. Myös fyysistä kipua, joka useimmat meistä eivät halua tuntea. Kuitenkin, emme voi hallita, miten keho toimii kipu on osa ihmisenä olemista.

Tietyt sairaudet antaa ihmisten kokea kipua. Yksi näistä on syöpä. Suurin osa syövistä terminaalin vaiheissa edellyttävät kipu intervention kuin potilaat kokevat sietämätöntä kipua niiden taudista. Niin lääkealan yritykset ovat kehittäneet lääkkeitä kohtalaisen tai vaikean kroonisen kivun lääkitys. Esimerkkinä näistä ovat oxycontin ja Percocet.

Oxycontin ja Percocet ovat lääkkeitä, jotka sisältävät oksikodoni, opioidi lääke, jota käytetään särkyyn. Muita esimerkkejä opioideja ovat morfiini, heroiini ja kodeiini.

Oxycontin ja Percocet ovat tuotenimiä geneerisen lääkkeen Oksikodoni. Oksikodoni oli ensimmäinen kehitetty 1916 Saksassa.

Oxycontin ja Percocet ovat hyödyllistä lievittää kipua. Kuitenkin se vaihtelee pituudeltaan. Oxycontin voi kestää jopa 12 tuntia, kun Percocet voi kestää jopa 5 tuntia. Joten keruutaajuuden, Percocet tulisi ottaa enemmän kuin oxycontin ympäri vuorokauden lievittää kipua oxycontin voidaan antaa kahdesti päivässä vain sillä sen vaikutukset kestää 12 tuntia.

Percocet sisältää parasetamoli tai Parasetamoli, mutta oxycontin ei ole tätä ainesosaa. Parasetamoli on kuumetta ja kipulääke. Oxycontin, toisaalta, sisältää puhdasta Oksikodoni tehden kestää pidempään kuin Percocet.Oxycontin on saatavana 10, 20, 40 tai 80 mg. oksikodoni. Percocet on saatavilla 2 5, 5, 7. 5 ja 10 mg. annoksilla.

Oxycontin valmistaa Purdue Pharma kun Percocet valmistaa Endo Pharmaceuticals. Percocet on suositeltavaa poistaa markkinoilta FDA vuonna 2009, koska suuri kasvu kuolemista ihmiset käyttävät sitä ensisijaisesti maksavaurioita vuoksi parasetamoli komponentti. Korkeatasoinen kulutus parasetamolia pidetään maksa- tai erittäin myrkyllisiä maksassa. Percocet annetaan käsittelemään kohtalainen tai vaikea tai akuutti kipu vain. Oxycontin voidaan antaa krooninen kipu, joka on keskivaikea tai vaikea, koska sillä ei ole parasetamolia.

Sivuvaikutukset molemmat lääkkeet ovat aivan samat, kuten; iloa tai euhoria, muistin menetys, väsymystä, pahoinvointia, päänsärkyä, muun muassa. Näitä lääkkeitä tulee kapeneva peruuttamista. Sitä ei saa lopettaa äkillisesti, koska se voi aiheuttaa vieroitusoireet.

Yhteenveto:

1. oxycontin ja Percocet ovat tuotenimiä geneerisen lääkkeen Oksikodoni.
2. oxycontin sisältää puhdasta Oksikodoni samalla Percocet sisältää parasetamolia.
3. oxycontin kestää 12 tuntia samalla Percocet kestää vain 5 tuntia.
4. oxycontin valmistaa Purdue Pharma kun Percocet valmistaa Endo Pharmaceuticals.