Ero NyQuil ja DayQuilNyQuil vs DayQuil

NyQuil ja DayQuil ovat lääkkeitä vilustuminen voi ostaa myös ilman lääkärin 's reseptiä. Vilustuminen, tai yksinkertaisesti vilustuminen, leviävät helposti kunnassa varsinkin kun kyseiset henkilöt eivät ole tietoisia asianmukaisen hoidon ja ehkäisyn sen lähetyksen . Jotta siirto vilustuminen, asianmukaisen käsityksen sekä asianmukaisen käytön tarvitaan.

On monia tapoja estää kylmän siirto, mutta kun yksittäiset jo saanut sairaus, lääkitys on velvollisuus estää vaiva. NyQuil ja DayQuil ovat esimerkkejä annettavien lääkeaineiden yksilöiden vilustuminen.

NyQuil ja DayQuil on samat ainesosat paitsi NyQuil on antihistamiini, joka on sekä DayQuil sisältää nenän limakalvoja. NyQuil ja DayQuil molemmat sisältävät parasetamolia joka on kipulääkettä ja kuumetta. Siten molemmat lääkkeet ovat suositeltavaa käyttää yksilöiden kehon kipuja tai särkyjä ja kuumetta. Sen lisäksi parasetamoli, nämä kaksi lääkkeet sisältävät myös Dekstrometorfaani HBr joka on yskänlääke. Koska molemmat lääkkeet ovat yskä suppressants, niitä suositellaan myös lievittää yskää aiheuttama ärsytystä keuhkoputkiin tai ärsytystä kurkkuun. Koska NyQuil on antihistamiini sisältöä, se voi aiheuttaa uneliaisuutta. Siten se ei ole oikea valinta tehdä päiväsaikaan. Se voi vuorovaikutuksessa päivittäisissä toiminnoissa. Näillä, DayQuil on paras valinta ottaa päivällä estää uneliaisuutta. DayQuil, toisaalta, on nenän tukkoisuutta. Se on helpotus aivastelu ja nuha.

Koska NyQuil ja DayQuil sisältävät parasetamolia, nämä lääkkeet, kun sitä pidemmän ajan, voi aiheuttaa maksavaurioita. Parasetamoli tiedetään aiheuttavan vahinkoa maksa yli ajan. Ota vain NyQuil ja DayQuil ajaksi ajan mukaan terveydenhuollon tarjoaja. Ylimäärä neljä annosta päivässä on jo haitallista. Kun alkoholin käyttöä NyQuil tai DayQuil on myös vaarallinen maksassa, joten valvokaa ja varovainen. Sisällyttää NyQuil ja DayQuil myös vasta yksityishenkilöille monoamiinioksidaasin estäjän (MAO) hoito. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja jos käytät huumeita MAOI tyyppi. NyQuil ei unilääke; koskaan käytä tätä lääkettä nukkumiseen tarkoituksiin erityisesti lapsille.

Sekä NyQuil ja DayQuil ovat saatavilla liquicaps. Ennen astumistaan ​​NyQuil ja DayQuil, kuultava terveydenhuollon tarjoaja ja ilmoittaa ne, kun on terveysongelmia, kuten ongelma virtsaaminen takia eturauhasen liikakasvua, maksasairaus, yskä liittyy limaa, hengitysvaikeuksia johtuen astma, krooniset obstruktiiviset keuhkosairaudet ( COPD), ja tupakointi. NyQuil on vasta henkilöille nykyisten glaukooma ja jota ei oteta yhdessä rauhoittavia lääkkeitä. DayQuil, toisaalta ei-mitään yksilöiden kilpirauhasen ongelmia, ongelmat sydämessä, diabeteksen, ja verenpaine normaalia. Sekä NyQuil ja DayQuil ei pitäisi ottaa verenohennuslääkkeitä kuten varfariinia. Raskaana olevat naiset ja imettävät äidit on kuultava terveydenhuollon tarjoaja ennen NyQuil ja DayQuil.

Lopeta NyQuil ja DayQuil kun turvotusta esiintyy sekä rednesss. Lisäksi, jos yskä ja kuume kestää 3 tai useamman päivän, lopeta lääkitys ja ilmoittaa terveydenhuollon tarjoaja. Aina uusia oireita tai ongelmia esiintyy, ota terveydenhuollon tarjoaja, koska ne voivat osoittaa kuolemaan johtaviin tiloihin.

Yhteenveto:1. NyQuil ja DayQuil ovat lääkkeitä vilustuminen voi ostaa myös ilman lääkärin 's reseptiä.

2. NyQuil sisältää antihistamiinia taas DayQuil on nenädekongestantti. Mutta, molemmat sisältävät parasetamolia ja yskänlääke.

3. NyQuil ja DayQuil ovat hyödyllisiä lieviä kipuja tai särkyjä, kuume, yskä, ja tietenkin vilustuminen. NyQuil voi aiheuttaa uneliaisuutta, kun DayQuil voi helpotusta vuotava nenä tai aivastelua.

4. Sekä NyQuil ja DayQuil voi aiheuttaa maksavaurioita yli ajan. Se on vasta käyttää varfariinia.

5. Raskaana olevien naisten ja imettävien äitien on kuultava terveydenhuollon tarjoaja ennen NyQuil ja DayQuil.