Ero tonsilliitti ja Strep kurkkuTonsilliitti vs STREP kurkku

Talvinen sää on tulossa nopeammin kuin normaali tähän aikaan vuodesta, ja tyypillinen kylmän on tulossa noin tällä kaudella. Pitkäaikainen esiintymät voivat usein pyöriä useampaan kuolemaan johtavia sairauksia, kuten STREP kurkun, flunssa, ja nielurisatulehdus. Monet ihmiset eivät ole tietoisia välisten erojen tonsilliitti ja STREP kurkun. On hyvin tärkeää tuntea erikoisuus kahden koska tonsilliitti on yleisesti itsestään taas STREP kurkun voidaan hoitaa antibiooteilla. Tonsilliitti voitti 't reagoivat antibiootteja STREP kurkun ratkaistaan ​​näitä lääkkeitä.

STREP kurkun aiheuttaa infektion sijaitsee kurkussa. Aiheuttava aine, joka aiheuttaa infektio on bakteereja luokitellaan A-ryhmän beta Hemolytic Streptococcus tai GABHS, joka voi luoda kipeä ja rahiseva tunne kurkussa potilaan. On tärkeää hallita askel infektioiden niiden varhaisessa vaiheessa, koska, jos sitä ei hoideta ajoissa, ne voivat aiheuttaa reumakuume ja munuaistulehdus. Vaikka tämä tauti on tyypillisin nuorempien yksilöiden, kuka tahansa voi olla se. Oireita tämän sairauden sisältävät kurkkukipu; dysfagia tai nielemisvaikeuksia; turvonnut, punainen risat; tulehtunut imusolmukkeiden; päänsärky, ja kuume. Tyypillisesti kurkkukipu ei tule mukana vilustuminen.

Tätä vastoin kurkkukipu, tonsilliitti tapahtuu, kun siellä on tulehdus risat. Risat ovat tartunnan bakteeri tai virus. Tämä aiheuttaa arkuus ja ärsytys risat. Kun mikro-organismeja, kuten virus ja bakteerit tuodaan kehon kautta suun tai nenän, risat toimivat kovia materiaaleja. Risat ovat täynnä valkoisia verisoluja, jotka suojaavat elimistöä infektioita vastaan. Tämä ehto on hoitaa kotiin korjaustoimenpiteitä ja muita lääkkeitä. Joissakin tapauksissa, nielurisat poistetaan täydellisesti. Tämä invasiivisia menettely on vain ehdotettu, jos tämä ehto ei hallitaan hoitoa. Ilmentymiä tonsilliitti ovat: kurkkukipu, nielemisvaikeudet, kuume ja vilunväristykset, päänsärky, turvonneet imusolmukkeet kaulassa ja leuan, afonia tai äänen menetys, ja tulehtunut risat.

GABHS bakteerit aiheuttavat streptokokki kurkun, jotka johtavat naarmuttuneelta ja kipeä tunne sisällä kurkusta. Lievä kurkkukipu voi usein aiheuttaa STREP kurkun jos sitä ei hoideta alkuvaiheessa. Usein, joka on pahentanut tila STREP kurkun voi aiheuttaa esiintyminen muiden kuolemaan johtaviin tiloihin kuten akuutti glomerulonefriitti, tai AGN, ja reumaattiset sydän kuume. Tonsilliitti on monia samanlaisia ​​ilmenemismuotoja kanssa STREP kurkun kuten tulehtunut risat, päänsärky, kuume ja vilunväristykset, ja korvakipu, vaikka myös kourallinen erottuva ilmenemismuotoja, jotka auttavat diagnosointiin ehto.

Tonsilliitti tapahtuu, kun nielurisat saada tartunnan minkäänlaista organismi. Tämä ehto alkaa tulehdus prosessi risat, joka voi aiheuttaa kovaa kipua ja levottomuutta. Suodatus menetelmä sisällä nielurisojen usein laukaisee immuunijärjestelmää kehon aiheuttaen erilaisia ​​oireita tämän tilan. On välttämätöntä, että yleisölle hoitamaan näitä kahta ehtoa estää komplikaatioita syntymisen. Että on tärkeää sairauksien varhaiseen havaitsemiseen korostuu pystyä hoitamaan niitä välittömästi.

Yhteenveto:1. On hyvin tärkeää tuntea erityispiirteet kahden koska tonsilliitti on yleisesti itsestään taas STREP kurkun voidaan hoitaa antibiooteilla. Tonsilliitti voitti 't reagoivat antibiootteja STREP kurkun ratkaistaan ​​näitä lääkkeitä.

2. streptokokin kurkku on aiheuttanut infektio sijaitsee kurkussa. Toisin kurkkukipu, tonsilliitti tapahtuu, kun siellä on tulehdus risat.

3. aiheuttaja kipeän kurkun, joka aiheuttaa infektio on bakteereja luokitellaan A-ryhmän beta Hemolytic Streptococcus tai GABHS, joka voi luoda kipeä ja rahiseva tunne kurkussa potilaan. Risat ovat tartunnan bakteeri tai virus nielurisatulehdukseen.

4. On tärkeää hallita askel infektioiden alkuvaiheessa sillä, jos sitä ei hoideta ajoissa, se voi aiheuttaa reumakuume ja munuaistulehdus.