Ero AICD ja PacemakerAICD vs Pacemaker

Tuella edistysaskeleet lääketieteellisen teknologian, monet laitteet ovat nyt arvostettu, koska niiden toimivuus ja suuria terveyshyötyjä. Rytmihäiriöitä (sydämen rytmihäiriöitä) ja epänormaali syke (tachy / bradykardia) esimerkiksi on jo useita elektronisia laitteita, joita käytetään valvomaan sydämeen ja antaa tarvittavan sähköisen hoidon aina tarvittaessa. Sydämentahdistimet ja AICDs (automaattinen / keinotekoinen implantoitavat defibrillaattori) voi auttaa pidentämään potilaiden elämää, jotka kärsivät tällaisia ​​sydän vaivoja.

Tahdistimet käytetään potilaille, jotta se voi auttaa säätelemään normaali syke tai sydän kuvio, aivan erityisesti niille hitaaksi ja rytmihäiriölääke. Tämä laite koostuu generaattorin voimanlähteenä on akku, joka antaa pois signaaleja yhteen 'sydämen läpi todellinen johdot, jotka ovat kirjaimellisesti kytketty laitteen sydämeen. Se on myös anturi siinä mielessä, että se automaattisesti tulipalot ärsyke tai signaalia sydämeen yksi 's se havaitsee epänormaaleja (hidastunut) selkäsaunan. Nämä signaalit ovat luonteeltaan sähköinen joka edistää parempaa ajoitusta sykkivä. Valtaosa sydämentahdistin esiohjelmoitu toimittamaan mainitun signaalin, kun sykkivä alittaa 50: stä 70 lyöntiä hyväksyttävää linja.

Päinvastoin, joka on AICD on kehittyneempi laite kuin tahdistin. Toisin kuin entinen, se voi lähettää pois signaalin, kun siellä 'sa kohtalokas rytmin poikkeavuuksia havaitaan edeltäväksi määritetty laitteeseen. Samalla, se voi matkivat sydämentahdistin säätelemällä syke jos koskaan se hidastuu sietämättömän korkea . kuitenkin se voi myös tehdä päinvastoin '' lähettää pois signaalit epätavallisen nopea sydämenlyöntejä. Tätä ominaisuutta kutsutaan lähettämällä defibrillointi iskuja. lisäksi se on älykäs laite voi tunnistaa ja erottaa normaali äkillinen nousu sykkeen että johtuvat fyysisen rasituksen, kuten liikunta.

Tahdistimet yleensä tarkoitettu potilaille, joilla on epänormaali SA solmu (luonnollinen biologinen sydämentahdistin, joka aloittaa hakkaaminen signaali sydämen). On myös määrätty niille, jotka kärsivät sydämen lohkon (kun sähköisiä signaaleja SA solmu voi 't saavuttaa alemman sydämen kammiot, mikä johtaa hitaampaan syke).AICDs on yleensä tarkoitettu niille, jotka kärsivät vakavampi sydämen sairaudet, kuten ne, jotka ovat eläneet sydänkohtaus ja ne, jotka ovat kokeneet VT (kammiotakykardia) ja VF (kammiovärinä). AICDs tarjoavat sekä defibrillaatiota (antamalla korkea intensiteetti sähköiskun) ja kardioversiota (jolloin isku impulsseja synchrony). Defibrilloinnin on niin vahva, että se melkein tuntuu, kuin jos joku potkaisi teitä rinnassa. Kuitenkin tämä on mitä tekee AICD pelastaa ihmishenkiä.

1. AICD voi tehdä tahdistimen toimintaa (säätelevät syke, kun se hidastaa) kun taas jälkimmäinen voi 't tehdä toiminnot entisen.