Ero Roxicet ja PercocetRoxicet vs Percocet

Kipu on jotakin, joka on väistämätöntä monia perimmäisiä syitä. Se voi johtua useista tekijöistä. Se on merkki siitä, että jotain on vialla. Se on meidän elin 's herätys on uhkaava sairaus tai sairaus. Se on meidän elin' hätätila painiketta milloin sanoa 'kyllä' hoitotoimenpiteitä.

Kipukynnysten vaihtelevat yksilöiden. Jotkut voivat sietää tuskallisin asioita koskaan kun taas jotkut eivät siedä edes puremasta muurahainen. Niistä syöpäpotilailla, kipu on yleinen. Terveydenhuollon ammattilaisten on käsiteltävä heidän tuskaa ja auttaa heitä selviytymään niiden sairaus. Nämä ovat heidän tehtävänsä.

Kipulääkkeet ovat eriasteisia ja toimintoja. Jotkut voivat torjua lievää kipua, kun taas toiset eivät. Näissä tapauksissa vahvempi särkylääkkeet on käytettävä kuten opioideja. Percocet ja Roxicet luokitellaan tähän luokkaan. Olkaamme siis puuttua eroja.

Percocet ja Roxicet ovat tuotenimiä. Heidän yleisnimien ovat oksikodonihydrokloridi ja parasetamoli. Joten molemmat lääkkeet ovat aivan samat. Valmistaja Percocet on Endo Pharmaceuticals kun Roxicet valmistaa Roxane Laboratories.

Molemmat lääkkeet koostuvat 5 mg. Oksikodonin ja 325 mg. parasetamolia. Oksikodoni on opioidi. Nämä kaksi lääkettä on tarkoitettu kohtalaisen tai vaikean kivun joita ei voida hoitaa tavalliset kipulääkkeet kuten kipulääkkeet. Molemmat lääkkeet ovat saatavilla suun kautta annoksina sekä nestemäisiä annoksia.Nämä kaksi lääkettä on seuraavat haittavaikutuksia, kuten: hengitysdepressio, hidas syke, tunteet pyörrytystä, pyörtymistä, sekavuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytymistä, takavarikkoa (vapinaan), pahoinvointi, vatsakipu, ruokahalun menetys, kutinaa, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuus (kovakalvon).

Ennen tätä lääkettä, varmista, että potilaalla ei ole mitään herkkyyttä siihen. Hän ei pitäisi olla allerginen tälle lääkkeelle sillä tämä lääke voi aiheuttaa vakavia reaktioita, kuten: kutina, hengenahdistus, ja jopa kuoleman, jos allergia ei hoideta välittömästi.

Yhteenveto:

1. Percocet ja Roxicet ovat tuotenimiä.
2. Heidän geneeriset nimet ovat oksikodonihydrokloridi ja parasetamoli.
3. valmistaja Percocet on Endo Pharmaceuticals kun Roxicet valmistaa Roxane Laboratories.
4. Molemmat lääkkeet koostuvat ovat 5 mg. Oksikodonin ja 325 mg. parasetamolia. Oksikodoni on opioidi.