Ero Amlodipiini ja amlodipiinibesylaattiTärkeimmät komplikaatiot on pysyvästi korkea verenpaine

Amlodipiini vs Amlodipiinibesylaatti
Amlodipiini ja amlodipiinibesylaatti ovat kahta lääkettä käytetään valvoa korkea verenpaine. Tärkein ja aktiivinen molekyyli on amlodipiini. Amlodipiinibesylaatin on yksi amlodipiinin toisen suolan auttaa lääkeaineen. Amlodipiini ei ole koskaan saatavilla yksin, vaan aina sen suola- amlodipiinibesylaattina, maleaatti tai mesylaatti.

Drug toiminta:
Amlodipiini on lääke, joka kuuluu di-hydro-pyridiini luokan. sen toimintatapa on rentoutua sileän lihaksen valtimoiden seinämien ja näin vähentää ääreisverenkierron paine valtimoissa. Amlodipiini on kalsiumkanavan salpaaja, ja auttaa estämään kuljetukseen kalsiumioneja. Amlodipiini auttaa lieventämistä sileän lihaksen ja lisäämään verenkiertoa kudoksiin aikoina angina johtuvat tämän lihasten rentoutumista toimittavan valtimoissa. Amlodipine käytetään estämään tiettyjä variantteja rintakipu, mutta se ei voi koskaan antaa, kun on meneillään rintakipu. Se lisää veren virtausta sydämeen ja lopulta on lisääntynyt kyky tehdä harjoituksia. Tämä ilmiö näin estää rintakipukohtausten määrää ja vähentää riskiä saada toistuvia rintakipu.

Amlodipiini toimii perusperiaate välttää kalsiumin kuljetus kalvon poikki ja siten toimii kalsiuminestäjä vähentämiseksi kouristukset alusten. Se parantaa verenkiertoa ja vähentää iskemian (Alentuneen verenkiertoa kudoksiin tai elimiin). Angina on hyvin vaikea hallita tätä lääkettä, mutta voidaan estää. Myöhemmät angina merkittävästi estyy ja henkilö voi johtaa suhteellisen aktiivista elämää.

Amlodipiinibesylaatti, saatavilla tavallisimmin tabletti Norvasc, käytetään vain alentaa korkeaa verenpainetta. Amlodipiinibesylaatti ei ole mitään, mutta suolan muodossa tai eetteri muodossa, joka on kiinnitetty aktiivinen muoto lääkkeen kutsutaan amlodipiini.Amlodipine käytetään myös tapauksissa sepelvaltimotaudin sydänsairaus, jossa sydämen alukset eivät ole päässeet vielä kapenemista; se mahdollistaa myös rentoutumisen alusten mikä vähentää korkea verenpaine.

varotoimet:
Amlodipiini ei suositella käytettäväksi raskauden aikana sekä imetyksen aikana, koska se voi aiheuttaa haitallisia vaikutuksia äidin sekä vastasyntyneen. Yleisimmin havaittu haittavaikutuksia ovat päänsärky ja turvotus (turvotus) ja sääret. Lesser yleisiä haittavaikutuksia ovat huimaus, väsymys, punoitus ja pahoinvointi.

Norvasc on tuotenimi, joka koostuu yleensä lääkkeen amlodipiinibesylaatti. Amlodipiini on yleisnimi tai aktiivista lääkettä sisältöä. Amlodipiini on saatavana 5 mg, 10 mg sekä 20 mg pakkaukset. Tämä lääke on otettava elinikäinen valvoa korkea verenpaine aina.

Yhteenveto: