Ero Neosporin ja PolysporinNeosporin ja Polysporin

Löytö Antibioottien on laajalti pidetty keskuudessa yksi kunniakas saavutuksia terveyden alalla ja lääketiede. Kuolemat että johtuivat komplikaatioita tuomiin bakteerit ovat nyt hidastunut tasaisesti koko vuotta ensimmäisen antibiootti löydettiin. Tutkijat ja lääkärit ovat nyt etsitään jatkuvasti uudempia ja turvallisempia antibiootteja. Tämän myönteisen uutisia torjuntaan bakteerit, nyt hitaasti tulossa tietoinen mahdollisista antibioottien selviytymisellemme.

Antibiootteja, tai joskus kutsutaan antibakteerinen lääkkeitä, ovat luokka lääkkeitä, jotka on suunniteltu taistelemaan ulos ja tappaa laajan valikoiman patogeeninen tai haitalliset bakteerit. Ne voivat joko tuottaa bakterisidia tai bakteriostaattisia vaikutuksia, riippuen antibiootti käytetään, ja bakteerit käsitellään, tai molemmat. Vuonna bakterisidina vaikutus, lääkityksen 'tärkein tehtävä on tappaa bakteerit, kunnes että keho voi korjata itseään ja tappaa loput haitallisia bakteereja. Bakteriostaattisia vaikutuksia osoittaa, että bakteerien lisääntymisen häiriintyy, mikä rajoittaa niiden numeron, kunnes ne voidaan ohjata immuunijärjestelmää.

Antibakteerinen lääkitys voidaan antaa eri muodoissa. Se voi olla suun kautta, peräsuoleen, suonensisäisesti, tai paikallisesti muodossa. Menetelmä antibiootteja eroaa koska jotkut antibiootit voivat aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, jos ei anneta oikein. Näistä muotojen paikallisesti antibiootteja on helpompi tehdä ja suorittaa koska se ei vaadi monimutkaisia ​​mittauksia ja paljon näkökohtia miettiä. Kuitenkin muistettava kuitenkin, että sinun täytyy varmistaa, että et ole allerginen joillekin ainekset ajankohtainen voide. Yleisimmät antibiootti voiteet ovat Neosporin ja Polysporin, vaikka niillä on jonkin verran eroja.

Neosporin, joka on suosittu antibakteerinen voide, käytetään pääasiassa estämään avoimen haavat tartunnan siten lisätä haavan paranemista. Sitä pidetään myös hyvä antiseptinen aine estää bakteerien kertyminen haava-alueen. Lisäksi tunnetaan yleisesti 'kolminkertainen antibioottivoiteella', joka sisältää neomysiini, polymyksiini B, ja Basitrasiini. On kuitenkin olemassa joitakin ihmisiä, jotka ovat allergisia neomysiinille, siten, annetaan polysporin.

Polysporin, on toinen ajankohtainen antibakteerinen aine, joka toimii samalla tavalla kuin Neosporin. Siten se auttaa myös estämään avohaavoja olemasta tartunnan ja nopeuttaa haavojen paranemista. Se vain eroaa aktiivisten yhdisteiden käytetty. Se sisältää vain basitrasiinia ja polymyksiini B. Sitä käytetään vaihtoehtona niille allerginen neomysiinille.Voit viitata lääkärin, jos haluat tietää enemmän, sillä vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Antibiootteja käytetään bakteerien käsittelemiseksi kautta joko bakterisidinen tai bakteriostaattinen vaikutus.

2. Neosporin sisältää 3 vaikuttavia aineita, neomysiini, polymyksiini B, ja Basitrasiini.