Ero celexa ja LexaproCelexa vs. Lexapro
Celexa ja Lexapro ovat yhteisiä lääkkeitä, joita käytetään hoitoon masennuksen oireita potilailla, jotka ovat esillä vakavia oireita. Molemmat lääkkeet ovat antamaa lääkemääräystä lääkärin jotka estävät prosessin serotoniinin takaisinoton. Kemiallisesti, ne ovat molemmat hyvin samankaltaisia ​​ainesosia, mutta merkittäviä eroja näiden kahden välillä ja niitä ei voida käyttää vaihdellen, siksi on tärkeää paljastaa kaikki lääkkeet, että käytät lääkärin kanssa ennen kuin sinulle annetaan reseptiä. Vaateet potilaat näyttävät johtavan uskomukseen, että jos toinen lääkitys toimii sinulle toinen ei, ja päinvastoin.

Molemmat reseptit on säilytettävä viileässä, kuivassa alueet, jotka ovat ulottumattomissa lapsia, koska vahingossa yliannostus voi aiheuttaa vakavia vaurioita ja jopa koomaan. Näitä lääkkeitä ei saa käyttää, jos aiot käyttää koneita tai ajoneuvoja. Lisäksi ne voivat olla haitallisia, jos olet raskaana tai imetät. Molemmat lääkkeet ovat hyväksynyt Food and Drug Administration (FDA).

Celexa tunnetaan myös sitalopraamihydrobromidia. Yksi suurimmista eduista on määrätty celexa on, että on olemassa yleinen reseptiä ostettavissa joka voi säästää potilasta rahaa. Tämä lääke on tabletin muodossa ja voi kestää jopa 4 viikkoa henkilö tuntea lääkityksen vaikutukset. Jotkut haittavaikutukset voivat olla hikoilu, suun kuivuminen, oksentelu, ripuli ja ruokahaluttomuus. Pahin sivuvaikutukset ovat harvinaisempia, mutta sisältävät hallusinaatioita ja kouristuksia. Celexa on vakava huume ja tulisi ottaa varoen.Lexapro tunnetaan essitalopraamin hydrobromidina. Lexapro on hyvin samanlainen kuin Celexa, mutta se on hyödyksi myös mahdollisuus hoitaa ahdistuneisuutta. Mutta toisin celexa ei ole yleinen muoto Lexapro. Lexapro tulee kuin molemmat tablettina tai nestemäisessä muodossa, ja se voi myös kestää jopa 4 viikkoa, ennen kuin se tulee voimaan järjestelmässä potilaan. Oireita tätä lääkitystä ovat oksentelu, suun kuivuminen, väsymys, närästys, ja ripuli. Jotkut tuntevat haittavaikutukset Lexapro ovat helpompia kuin celexa, koska ei ole ollut linkin kouristuksia. Kuitenkin potilaat voivat silti kokea aistiharhoja, voimakas lihasjäykkyys, ja epätavallinen jännitystä.
Vaikka nämä molemmat lääkkeet on tarkoitus hoitaa samaan hermo ongelmat aivoissa, heillä on vielä joitakin tärkeitä eroja, miksi lääkäri voi antaa yksi yli muiden.
Yhteenveto

1. celexa ja Lexapro ovat molemmat masennuslääkkeiden jotka on määrätty. Nämä lääkkeet on tarkoitettu estämään prosessin serotoniinin takaisinoton.
2. celexa tunnetaan sitalopraamihydrobromidia ja voi löytyä myös geneettinen muoto. Lexapro tunnetaan essitalopraamin hydrobromidina ja ei ole saatavilla geneerinen muodossa, mutta se on myös määrätty potilaille ahdistusta.
3. Haittavaikutuksia molempien lääkkeiden ovat oksentelu ja ripuli, mutta celexa liittyy kohtauksia liikaa.