Ero Aleve ja ibuprofeeniibuprofeeni rakenne

Aleve Vs Ibuprofeeni

Jos 've saanut vakavan päänsäryn ja muiden kehon kivut sitten yksi nopeimmista ratkaisujen turvautua käytön kipulääkkeitä. Tässä yhteydessä on olemassa monenlaisia ​​kipulääkkeiden kierrätetään markkinoilla tänään. Aleve ja ibuprofeeni, vaikka kaksi erilaisia ​​lääkkeitä, joita käytetään lähes sama eri tarkoituksiin '' kivun lievittäminen tai vähentäminen.

Päällimmäisenä, Aleve on todella suosittu tuotemerkki kemiallisen yhdisteen naprokseeni kun Ibuprofeeni on vain yleisnimitys, joka toimii kemiallista yhdistettä käytetään suosittuja Ibuprofeeni tuotemerkkejä kuten Advil ja motrin.

Ibuprofeeni on luokiteltu yksi huumeiden kuuluvat NSAID ryhmä tai ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet. Se toimii lopettamalla julkaisi prostaglandiineja, jotka ovat käytettävissä, koska olemassa olevan vamman tai tulehdusreaktio ja estää myös todellinen vapautumista prostaglandiinin. Koska sen vaikutusmekanismia, se mikä auttaa vähenemässä tulehdus, kipu ja jopa valvoo kuumetta. Se voidaan ostaa tiskin lääke valmisteen yleensä 200mg ja 400mg. Muita vahvemman annokset ovat saatavilla mutta reseptiä pohjalta.Aleve, joka on naprokseeni Natrium lääke, on toinen NSAID, joka on yleensä ottanut sairastavilla potilailla. Sen lisäksi tämä, Aleve käytetään myös OTC lääkitys lievittää standardin kivun oireita kuukautiskierron kouristelua, siirtotyöläisten päänsärkyä ja muita kipuja.

Kaksi huumausaineiden tulehduskipulääkkeiden sama haittapuoli lisäämällä yksi 's riskiä sydänkohtauksen ja aivohalvauksen, jos käytetään liian usein. Molemmat voi myös aiheuttaa mahalaukun (vatsa) verenvuotoa, koska niiden ärsyttää kemiallisia ominaisuuksia. Kuitenkin Aleve ajatellaan aiheuttaa uneliaisuus ja ummetus keskuudessa käyttäjille.

Mitä tulee pituutta hoitava lääke toimia, naprokseeni (Aleve) näyttää olevan voittaja. Koska lähes sama annostelu Ibuprofeeni ja Aleve vaikutus jälkimmäinen kestää varsin pitkän (8-12 tuntia) verrattuna entiseen (4-8 tuntia).

Vaikka tämä on melko subjektiivinen vaatimuksen, monet sitä mieltä, että Aleve tai naprokseeni lääkkeillä on parempi kipua tappaminen vaikutuksia aivan erityisesti, jos tarkastellaan sen käytön annosta pohjalta. Aleve 375 mg saattaa olla pidempi ja voimakkaampi vaikutus kuin 400mg ibuprofeenia.

Aleve on tuotemerkki, kun Ibuprofeeni on yleisnimi.

Aleve 's vaikutukset kestävät pidempään verrattuna Ibuprofeeni' s.

Ibuprofeeni sanotaan aiheuttavan enemmän mahalaukun ärsytystä verrattuna Aleve.