Ero tuiterissa ja Humalassa Hiprakassa vs Drunk

Vaikka alkoholin, ihmiset läpi monta vaihetta. Varhaisimmat Kaikkien tunteiden että onnea. Ihmiset onnellisia, mielialan nostaa, estoja laantua, ja tunnelma heidän ympärillään tulee miellyttävä ja lämmin, ja lopulta ne tulevat euforinen. He saavat siinä vaiheessa, jolloin he voivat tehdä, mitä he eivät voi yleensä tehdä ilman alkoholipitoisuuden niihin. Näyttämö jälkeen alkoholin kulutus, kun kaikki näyttää täydellinen ja positiivinen ja koko keho rentoutuu kutsutaan hiprakassa vaiheessa.

Ei ole virallista määritelmää 'tipsy' tai 'humalassa', mutta yleensä ihmiset muistavat kaiken he tekivät tai tekevät aikana hiprakassa vaiheessa. Alkoholi ja tehtävään, ja aistit henkilön saada rento. Alkoholin vaikutukset eroavat henkilöstä toiseen. Se riippuu henkilön 'omat suvaitsevaisuutta alkoholi, paino, koko fysiologia henkilön. Tämä on syy, miksi jotkut ihmiset voivat juoda' kuin kala ', kun taas jotkut menettää sen jälkeen yhden tai kaksi paukkua. Ihmiset saada korkea on vaiheessa kun olet hiprakassa, valo 'buzz' iskee pään. Yleensä ihmiset edelleen hallita heidän puheensa, teoistaan, ja heidän kehon tasapainoa. Useimmat ihmiset ovat tietoisia valvoa itseään ja yrittää pitää sen sellaisena. Jos pidät juomaveden mukana juomasi, aivot doesnt 't saavat liian kuivattu. Näin voit hallita vähän kauemmin ennen saada humalassa. Jos pysähtyä oikeaan aikaan, voit estää humalassa ja kaikki kiusallista mukana teko.

Juopuneet on aivan eri asia. Paljon ikävää kulkee käsi kädessä humalassa. Et 't muista mitään teet tai tekemässä. Ihmiset häipyä, ja se' on kuin sähkökatkos aivojaan. Fysiologiset vaikutukset alkoholin ottaa, ja alkoholi pitoisuus veressä kasvaa niin paljon, että laitos on päästä eroon kaikista myrkkyjä, joten puking ja oksettaa. Se 's miten keho selviytyy myrkkyä järjestelmässä. Henkilö menettää kaikki hallita puheen, teoistaan ​​ja niiden lihaksia. Ne voivat' t kävellä suoraan, he voivat 't puhua, he eivät näe normaalisti, jotkut saavat vihainen, jotkut saavat surullinen, jotkut saavat aivan tyhmä ilman omaa tietoa.
Drunken ihmiset eivät hallitse niiden elin tai aivojen siten ne voivat osoittautua haitallista omaan hyvinvointiin ja yhteiskunnalle.Kukaan ei olisi koskaan juoda ja ajaa. Olitpa hiprakassa tai humalassa, yleinen reaktioaika ja tuomio on heikentynyt. Halkaistu sekunnin of virhearvioinnilla voi osoittautua kohtalokkaaksi.

Yhteenveto:

1. hiprakassa henkilö muistaa kaiken seuraavana päivänä ja ei koe krapula; humalainen henkilö unohtaa kaiken seuraavana päivänä ja on vakava krapula.
2. Tipsy ihmisillä on valvoa heidän puheensa ja toimia; juoppoja ei ole valvoa heidän puheensa tai toimia.