Ero Ambien ja Ambien CRAmbien vs Ambien CR

Unettomuus on univaikeudet tai unen puutteesta. Nopeus, jotka ovat unettomuus on mennyt 15% koko Amerikan väestöstä. Mutta ongelma esiintyy yleisesti naisilla, jotka ovat alttiimpia alkoholipitoisista aineista, tupakointi, huumeiden käyttö, ja masentava toimintaa. Unettomuus ei ole sairaus, vaikka. Se yleensä häviää lyhyen ajan. Kuitenkin, jos unettomuus esiintyy useammin, kolmen viikon ajan, niin se voi olla oire vakavista tyyppisiä sairauksia.

Siksi niin vähäistä kuin unettomuus voi tuntua, se on hoidettava varsinkin jos se on pudonnut krooninen luokkaan. Tämä johtuu univaje heikentää ihmisen 'immuunijärjestelmä, altistaa hänet / häntä vaivoja. Unettomuus voidaan parantaa lääkkeillä. Vaikka se on täysin tarpeeton käyttää lääkitystä, kun' uudelleen Insomniac, koska se aiheuttaisi vain päihderiippuvuus , sinun on todella käyttää lääkitystä lääkärin määräyksellä, jotta voit välttää saada vakavia mielisairaudet kuten aivosyövän ja vakavien sydän-ongelmia.

Ambien ja Ambien CR ovat rauhoittava pillereitä, jotka auttavat ihmisiä rentoutumaan niin he nukahtaa ja pysyä unessa. Molempia määrätty lääkitys käytetään parantaa lyhyen aikavälin unettomuuden ja muiden aivosairauksien. Ambien ja Ambien CR kahdenlaisia ​​Zolpidem. Vaikka Ambien ja Ambien CR ovat molemmat tuotenimiä Zolpidem ja ovat molemmat reseptilääkkeiden hyväksynyt Food and Drug Association, niillä on tiettyjä eroja, jotka erottavat ne toisistaan. Nämä erot tekevät yhden edullisen muista pilleri (valitsemalle lääkärit). Mitä nämä erot? Lue edelleen.

Ambien on rauhoittaa tai hypnoottinen pilleri, joka auttaa parantaa lyhytaikaisen muistinmenetyksen. Pohjimmiltaan sallii potilaan nukkumaan. Ambien on pysyvä vaikutus 2-3 tuntia, ja potilas voi tuntea välittömästi potkiminen 30 minuutissa. Tämä lääke on yksinomaan sallittu lääkäreiden, eli se ei voi ostaa OTC ilman lääkärin 's reseptiä. Tämä johtuu siitä, kuten muutkin kivunlievitysmenetelmien lääkkeitä, pitkäaikainen käyttö tämän lääke saattaisi huumeriippuvuus käyttäjän. Paitsi että, käyttö tämän lääkkeen on runsaasti sivuvaikutuksia, jotka voidaan tai ei olla hyödyllistä potilaalle. Vuonna 2009 Ambien tuli saatavana geneeristen lääkkeiden.

Ambien CR, toisaalta, on laajennettu release unilääke määrätty aikuisille Insomniac potilaille. Tämä lääke on osoittautunut todellisuudessa toimivat potilailla, joilla on nukahtamisvaikeuksia ja pysyä unessa. Mikä erottaa Ambien CR lisäksi Ambien on, että se on kaksi kerrosta Zolpidem. Ensimmäinen kerros toimii täsmälleen kuten Ambien tekemällä potilas rentoutua nopeasti nukahtaa ja pysyä unessa. Toinen kerros pilleri mahdollistaa potilaiden turvallisesti pysyä unessa niin kauan kuin seitsemän tuntia. Tämä versio oli muotoiltu olla pitkäaikaisempia vaikutuksia verrattuna Ambien. Tämä johtuu siitä, Ambien CR vapauttaa pikku annoksia Ambien kun potilas on edelleen unessa. Tämä lääke ei ollut saatavana geneeristen lääkkeiden kuten Ambien oli vuonna 2009.

Kaiken kaikkiaan, kuinka tärkeitä nämä kaksi unettomuuslääkkeet juontuu tarpeista niitä ihmisiä (riippumatta sosiaalinen tausta), jotka ovat yrittäneet päästä nukkumaan. Siksi molemmat lääkkeet kuten geneeristen lääkkeiden hyödyttäisi myös niitä, jotka voivat 't varaa lääkärin' vastaanotolla. Ambien ja Ambien CR koska geneeristen lääkkeiden olisi yhtä tehokas kuin ei-geneeristen mutta halvempaa.YHTEENVETO:

1. Sekä Ambien ja Ambien CR ovat tyyppisiä Zolpidem.

2. Ambien on pysyvä vaikutus 2-3 tuntia, ja potilas voi tuntea välittömästi potkiminen 30 minuutissa.

3. Ambien CR, toisaalta, oli suunniteltu erityisesti olla pitkäaikaisempia vaikutuksia niin kauan kuin seitsemän tuntia.