Ero Paxil ja ZoloftPaxil vs. Zoloft

Monet ihmiset nykyään ovat siirtymässä edelleen lääkkeitä henkilökohtaista tukea. Vaikka tällainen lähestymistapa on kallista ja pidetään vaaralliset yliannostuksen, on kiistatonta, että useimmat reseptilääkkeet lääkärit ja käytettävissä laskuri todella auttaa elämäänsä paremmin. Yksi yleisimmistä ja laajalti käytetty lääkkeiden Paxil ja Zoloft.

Paxil ja Zoloft ovat masennuslääkkeitä. Nämä lääkkeet kuuluvat selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä tyypin tai SSRI. Kuitenkin ne ovat eri ominaisuuksia ja voi hoitaa erilaisia ​​oireita painumia. Tässä ovat erot piirteitä korkeimmin kilpailevan masennuslääkkeiden lääkkeiden markkinoilla.

Paroksetiini tai muuten tunnettu Paxil voi hoitaa paitsi masennus, vaan myös häiriöt, kuten pakko-oireinen häiriö, sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö ja paniikkihäiriö. GlaxoSmithKline on yritys, joka on valmistettu lääke Paxil. Se meni julkisen alussa 90 's ja tuli markkinoille aikaisemmin kuin Zoloft. Vaikka tämä lääke auttaa lakkaavat masennus potilaiden joukossa, vaan siihen sisältyy myös sivuvaikutuksia, jotka vaihtelevat normaalista laajoihin. Normaali haittavaikutuksia Paxil kuuluvat suun kuivuminen, menetys ruokahalun menetys seksuaalinen halu, ahdistuneisuus, ripuli, uneliaisuus, univaikeudet, ja paljon muuta. Laajat sivuvaikutuksia ovat vakavia allergisia reaktioita, veriset ulosteet, vaikea ja kivulias erektio, tunne levottomuus, paniikkikohtaukset, ja monet muut. Paxil harjoittaa myös out kohtalokas sivuvaikutuksia ja yksi yleisimmistä on Serotoniinisyndroomaa, joka tapahtuu, kun lääkkeet kuten Paxil yhdessä migreeniä huumeita.

Sertraliini hydrokloridi, joka tunnetaan paremmin nimellä Zoloft, voi myös masennuksen hoitoon, mutta voi aiheuttaa haittavaikutuksia, jotka voivat saada melko haitallisia. Pfizer on valmistajan Zoloft ja hyväksyttiin FDA: n vuonna 1997. Vaikka tämä lääke on suosittu kuin mielialalääkkeitä, sitä käyttävät myös ja määrätä potilaille, joilla obsessive- oireinen häiriö, paniikkihäiriö ja pmdd tai kuukautisia edeltävä dysforinen häiriö. Enemmän tai vähemmän Zoloft on sama normaali ja laaja sivuvaikutukset Paxil, mutta yksi asia, että on muistettava, että Zoloft voi tai ei pitäisi ottanut potilas, joka on alle sähköhoidon. Koska suosio Zoloft ja haitalliset sivuvaikutukset liittyvät siihen, se kiellettiin Britanniassa vuonna 2003 käyttävät alle 18-vuotias. Se oli, koska tutkimukset ovat osoittaneet, että Zoloft aiheuttaa itsemurha-ajatuksia nuoremmat.

Jos olet allerginen jollekin ainesosa Paxil tai Zoloft, se on parasta, että et käytä niitä. Voit 't myös ottaa Paxil tai Zoloftia jos olet ottanut muita lääkkeitä, kuten monoamiinioksidaasin (MAO) ja fenfluramiinia johdannainen. Jos olet ottanut tällaisia ​​lääkkeitä, sinun on ensin neuvotella lääkärin kanssa ennen missään Paxil tai Zoloft. Kun sinulla on vakavia sivuvaikutuksia näitä lääkkeitä, se on parasta neuvotella lääkärin kanssa.

Viimeinen seikka Paxil ja Zoloft on, että haittavaikutukset molempien näiden lääkkeiden väistyi nousu riita sopii käyttöä koskevat näiden kahden lääkitys.Yhteenveto:

1.

GlaxoSmithKline on yritys, joka on valmistettu Paxil kun Pfizer on valmistajan Zoloft.
2.

Paxil lähti 90-luvun alussa 's kun Zoloft hyväksyttiin FDA: n vuonna 1997.
3.

Paxil ei saa ottaa sisään yhdessä muiden lääkkeiden vaikka Zoloftia ei pidä ottaa sisään jos olet parhaillaan sähköhoidon.
4.