Ero Zoloft ja celexaZoloft vs celexa

Masennus sanotaan olevan valtion surua ei akuutissa aikaa, mutta pidemmän aikaa. Masennus on saatu aikaan eri tekijöistä. Kuolema perheenjäsenen, sydänsuruja, tai jopa epäonnistumiset elämässä ihmiset masentunut jonkin aikaa. Jos tämä jatkuu niin kauan, se ei ole jo pelkästään surua vaan masennukseen.

Kaksi lääkkeitä, jotka pyrkivät erittämään onnellinen hormonit ovat Zoloft ja Celexaa. Verrataan eroja näiden kahden lääkkeen.

Geneerinen nimi Zoloft on Sertraliini samalla yleisnimellä celexa on Citaprolam. Sekä Zoloft ja celexa ovat SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät. Celexa luotiin aikana 1989 Lundbeck lääkeyhtiö. Zoloft on valmistettu ennen 1970-'s. Pfizer valmistettujen se sen kemisti, Reinhard Sarges.

Zoloft ja celexa ovat molemmat ilmoitettu depressiivisiä ja ahdistuneisuushäiriöt. Tutkimukset osoittavat, että molemmat ovat tehokkaita hoidettaessa masennuksen potilailla. Tutkimukset osoittavat myös, että potilailla celexa oli enemmän ahdistuneisuutta vaikutukset potilaaseen. Potilailla, joille tehdään celexa hoito, ruoansulatuskanavan haittavaikutukset ovat selvemmin kuin käyttävät Zoloft. Ne käyttävät celexa oli myös raportoitu mitään painonnousua ja sivuvaikutukset sukupuoleen ottaen tätä lääkettä.On tiettyjä olosuhteita, joissa molemmissa lääkkeet ei voida antaa, kuten kaksisuuntainen mielialahäiriö, joilla DM tai diabetes, joilla on aiemmin ollut itsemurha, jotka olivat saaneet ECT, ja ne, joilla sydämen ja maksasairaus. Ottaessaan Zoloft, pitäisi muistaa, että hän ei voi samanaikaisesti ottamaan lääkkeen MAO-estäjien kanssa, syöpälääkkeitä, jotkut psykiatriset lääkkeet, antikoagulantit, kipua lievittävää lääkkeiden jne celexa ei voida ottaa yhdessä MAO huumeita, fentiatsiinit, kemoterapia huumeet ja tryptofaanit.

Kannattaa myös ottaa näitä lääkkeitä varoen. Niiden pitäisi ottaa se lasillinen vettä. Se voi olla kanssa tai ilman ruokaa. Ei pidä myöskään lopeta tätä lääkettä välittömästi. Haittavaikutukset, olisi ilmoitettava, kun otetaan molemmat lääkkeet ovat: allergiset reaktiot, veri ulosteissa, pyörtyminen, oksentelu, kouristukset, hallusinaatiot, ja muutokset syke malli, joka voi olla nopeampi kuin tavallinen. Jos nämä didn 't mene pois, tulisi ottaa yhteyttä lääkäriin välittömästi.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Zoloft on Sertraliini samalla yleisnimellä celexa on Citaprolam.
2. Sekä Zoloft ja celexa ovat SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät.
3. celexa aikana luotiin 1989 Lundbeck lääkeyhtiö. Zoloft on valmistettu ennen 1970-'s.