Ero Effexor ja WellbutrinEffexor vs Wellbutrin

Masennus on yleinen tunne, että me kaikki tiedämme. Saamme masentunut johtuen monista syistä, yksinkertaisista epäonnistuminen saavuttaa tavoite entistä vakava, kuten kuolema rakastettusi tai perheenjäsen. Lisäksi eri ihmiset käsittelevät masennusta eri tavoin. Jotkut toipua nopeasti, kun taas toiset menisi masentunut pitkään. Ei ole väärin masentunut joskus, vaikka meidän pitäisi aina muistaa, että masennus, joka jo vaikuttaa päivittäiseen toimintaan henkilö voisi jo olla kliininen masennus. Henkilö saattaa haluta yhteyttä lääkäriin.

Kliininen masennus on eri tasoilla, lievästä vakavaan masennukseen, riippuen siitä, miten se vaikuttaa henkilön 'elämää ja toimintaa. Se voi olla lyhytaikainen masennus kestää vain päivän muutaman kuukauden, tai voi olla merkittävä masennus kestävät 6 kk vuotta. kuitenkin vain ammattilaiset, kuten psykiatrit, voi diagnosoida tyyppi masennus henkilö voi olla tavallisella ja perustettu opas. kun testit tehdään ja tarvittavat laboratoriotulokset on saatu, se on vain silloin, että nämä ammattilaiset voi määrätä tarvittavan masennuslääkkeitä voidaan käyttää, jotka yleisesti ovat joko Effexor tai Wellbutrin.

Silti lääkärit voi vain helposti määrätä tietämättä mitä todellinen syy masennus on. Ainoastaan ​​purkaa asioita, masennus johtuu epätasapainosta välittäjäaineiden aivoissa, jotka aiheuttavat aktiivisuuden puute, surua, toivottomuutta, tai jopa muutoksia tuulella. Sinänsä masennuslääkkeitä vaihtelevat niiden toimintaa ja miten ne vaikuttavat välittäjäaineiden.

Effexor, tuotenimi Venlafaksiini, pidetään SNRI (Serotonin- noradrenaliinin takaisinoton estäjä). Se toimii serotoniini- ja noradrenaliinin, joka omalta osaltaan yksilön 's tuulella. Nämä välittäjäaineet viipyä enemmän neuronien, joten se lisää käytössä, mikä lisää aktiivisuutta ja parantaa mielialaa.

Toisaalta, Wellbutrin, joka on tuotenimi Bupoprion, on DNRI (Dopamine- noradrenaliinin takaisinoton estäjä). Nämä lääkkeet tulee voimaan dopamiinin ja noradrenaliinin, joten niiden toiminta poikkeaa Effexor. Dopamiini nostaa sykettä ja toiminta, parantaa toimintaa, ja lisää yleistä suorituskykyä. Siten tämä lääke kohdistuu toiseen välittäjäaine.Molemmat masennuslääkkeet parantaa mielialaa henkilön, lisätä hänen mahdollisuuksiaan olla onnellinen, ja jotta hän suorittaa päivittäistä toimintaa. Silti hän saattaa joutua lääkärin puoleen, jos hän haluaa tietää enemmän, koska tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi.

Yhteenveto:

1. Masennus aiheuttaa epätasapainoa välittäjäaineiden aiheuttaa toivottomuutta, surua, ja energian puute suorittaa päivittäistä toimintaa.

2. Effexor, tuotenimeä Venlafaxine on masennuslääke lääkitystä, joka vaikuttaa välittäjäaineiden serotoniinin ja noradrenaliinin.