Ero Amoksisilliini ja AugmentinAmoksisilliini vs Augmentin

On ollut epäselvyyttä, kun se tulee luonteeseen amoksisilliini ja Augmentin. Lääkärit, sivustot, ja muut ihmiset suosittelevat Augmentin tietyn sairauden, ja sitten he sanovat amoksisilliini toimisi sitä. Molemmat lääkkeet ovat jäseniä penisilliini perhe. Molemmat ovat myös antibiootteja, jotka taistelevat huonoja bakteereja kehossa.

Amoksisilliini, aluksi ja Yksinkertaisesti sanottuna, on päivitysversio ensimmäinen penisilliiniä. Verrattuna penisilliini, amoksisilliini voi vastustaa aiheuttamat vahingot mahahapon kun kulutetaan tehden voimakkaampi. Vaikka amoksisilliini on herkkä hyökkäys tahansa Staphylococcus entsyymejä, sen vaikutukset voivat silti kestää kauemmin gramnegatiiviset soluseinän. Lääkärit yleensä suositella amoksisilliini sairastavista potilaista aiheuttamien sairauksien tuntemattomia organismeja. Paitsi, että amoksisilliini tiedetään myös paremmin vaikutuksia anaerobisia bakteereja vastaan, joten se numero yksi, luettelosta suositeltavin huumeiden lääkärit. Merkittävimmät sairaudet ja bakteerit, jotka amoksisilliini voi taistella ovat infektioiden virtsarakon, korva, keuhkokuume, ja E. coli. Muiden kehittyneempiä sairauksia, amoksisilliini voidaan yhdistää muiden lääkkeiden, jotta se olisi tehokasta. Nämä ovat joitakin tärkeimpiä etuja, että amoksisilliini voi antaa.

Perustehtävänä Augmentin on valtuuttaa amoksisilliini. Augmentin sisältää clavulante kanssa laktamaasia estävä vaikutus, joka täysin avulla amoksisilliini tavoittaa ja voittaa alas toisen lajin eliöiden, mukaan lukien jopa ne, jotka ovat antibiooteille vastustuskykyisiä. Augmentin on tunnettu antibiootti, jota käytetään laajalti kotitalouksien ja sairaaloissa, koska sen tiedossa torjumiseksi ominaisuuksien haitallisia taudinaiheuttajia. Se kohtelee bakteeri-infektioita seuraavilla aloilla: infektioiden ylähengitysteiden, esim tonsilliitti, välikorvatulehdus ja sivuontelotulehdus; alempien hengitysteiden infektiot kuten keuhkokuumeen ja krooninen tai akuutti keuhkoputkitulehdus; iho- ja pehmytkudosinfektiot; hampaiden infektiot; ja muunlaisia ​​infektioiden, kuten vatsaontelon sisäisen sepsis, Escherichia coli, ja niin paljon enemmän.

Toinen tärkeä ero, että yksi on muistettava lisäksi olosuhteet nämä lääkkeet voivat parantaa ovat niiden koostumuksissa. Amoksisilliini seisoo yksin lääkkeenä, kun Augmentin on amoksisilliinin yhdistelmä clavulante kaliumia.

Koska molemmat ovat suhteessa toisiinsa ja on paljon yhteisiä tekijöitä, ihmisten on vaikea erottaa toisistaan. Kuitenkin oikea määritelmä kahden lääkkeen ja erottamalla heitä, se on helppo tietää, mikä on mikäkin. Nyt voit ymmärtää, miksi lääkärit tai sivustot suositellut Augmentin tai amoksisilliini.YHTEENVETO:

1. Amoksisilliini voi taistella infektioita virtsarakon, korva, keuhkokuume, ja E. coli samalla Augmentin voi parantaa bakteeri-infektiot, sinuiitti, ihotulehduksia, virtsatietulehdukset, ja jopa keuhkoputkentulehdus.

2. Amoksisilliini on stand-alone lääkkeen käyttöä Augmentin on amoksisilliini kanssa clavulante kaliumia.