Ero Kapselit ja tabletit Kapselit vs Tabletit

Lääkärit määrätä lääkkeitä kapseleina ja tabletteina. Tabletti on muodossa tasainen tablettien ja kapseli on lähes sylinterimäinen.

Tabletit voidaan leikata kaksi, kun taas kapselia ei voida leikata kahteen. Kapseli koostuu jauheen tai hyytelö suljettu liukeneva liivate astiaan. Tabletti on pakattu jauhe kiinteässä muodossa.

Tabletit päällystetään sokeria tai vastaavien aineiden, mikä tarkoittaa, että lääkkeen sisältämä se ei heti tulee verenkiertoon. Mutta, lääkeaineen kapselit tiedetään menevän verenkiertoon välittömästi.Tabletit tiedetään olevan vähemmän kalliita verrattuna kapseleihin. Ne valmistetaan puristamalla ja pakkaamalla materiaalien voimalla. Tabletit ovat myös tiedetään olevan enemmän säilyvyys ja säilyttää mahdollisuudet pidempään kuin kapseleita. Lisäksi tabletit ovat saatavilla eri kokoja ja muotoja. Ainoa haittapuoli, joka voidaan nähdä tableteilla on, että suuret tabletit voivat olla vaikea niellä. Täällä ainoa keino ottaa tabletti on rikkoa sitä tai murskaa sitä jauhetta.

Verrattuna tabletteja, kapseleita on helppo niellä. Ihmiset, jotka on vaikea niellä kapselin voi vain avata sen ja sekoita sen sisältö juomaa. Tämä on hyödyllistä, kun kapselit on tarkoitus antaa lapsille. Kapselit on vähemmän potentiaalia eivätkä tulevat eri muotoja.

Yhteenveto

1. kapseli koostuu jauheen tai hyytelö suljettu liukeneva muoviastiassa. Tabletti on pakattu jauhe kiinteässä muodossa.
2. Tabletit voidaan leikata kaksi, kun taas kapselia ei.
3. Tabletit päällystetään sokeria tai vastaavien aineiden, mikä tarkoittaa, että lääkkeen niiden sisältämät ei heti tulee verta stream.But, lääke kapselin tiedetään menevän verenkiertoon välittömästi.
4. Tabletit tiedetään myös enemmän säilyvyys ja myös säilyttää mahdollisuudet pidempään kuin kapseleita.
5. Tabletit ovat saatavilla eri kokoja ja muotoja. Kapselit on vähemmän potentiaalia eivätkä tulevat eri muotoja.
6. Tabletit tiedetään olevan vähemmän kalliita verrattuna kapseleihin.