Ero hepariini ja CoumadinHepariini vs Coumadin

Kun haavoittuva ihminen, kuten diagnosoitu hemofilia (veren hyytymiseen liittyviä ongelmia), tulevat sairaalaan ja lääkäri antaa heille hepariini ja Coumadin, niin potilaat verenvuotoa, ja lääkäri voi olla vastuussa lääketieteen väärinkäytöksiä.

Hepariini ja Coumadin ovat lääkkeitä käytetään estämään hyytymistä. Siten se aiheuttaa verenkierron tekemällä johdonmukaisuutta veren paksu ohut mahdollistaa sujuvan verta sisällä verisuonia.

Joten mitä eroa hepariini ja Coumadin?

Hepariini ja Coumadin molempia käytetään pitämään veren liiallisen hyytymisen. Esimerkkinä näistä tapauksista ovat verisuonitukoksiin ja aivohalvauksia, joissa hyytymä on osittain tai kokonaan tukossa verisuonia, siis estävät veren virtausta. Mikä Coumadin ja hepariini tehdä, on että ne liukenevat hyytymän ja ohut johdonmukaisuutta veren, siis, jolloin veri pääsee virtaamaan vapaasti.

Tapaukset, joissa veri paksunee on, kun yksi tupakoi kroonisesti. Tämä tekee myös suonet joustamatonta. Siksi ihmiset, jotka tupakoivat pitkään ovat alttiimpia aivohalvauksen ja sydänsairauksia.

Mitä saatavilla lomakkeita, Coumadin tai varfariini voidaan antaa suun ja suonensisäisesti, eli se 's saatavana injektiopullossa muodossa ja tabletteina. Hepariini, sen sijaan, on saatavilla vain laskimoon muodossa.

Jotta sivuvaikutuksia, hepariini yleensä aiheuttaa punoitusta, kipua, turvotusta ja ärsytystä injektiokohdassa varten laskimoon. Coumadin tai varfariini 's sivuvaikutus kuuluvat ruoansulatushäiriöitä kuten turvotus, vatsakipu, oksentelu, ja tunne pahoinvointia.Hepariini ja Coumadin ovat lääkkeitä käytetään estämään verihyytymien. Coumadin on myös nimenomaan käytetään estämään sydänkohtauksia ja aivohalvauksia, kuin voi johtua veren hyytymistä. Molemmilla on vakavia sivuvaikutuksia, jotka, vaikka ne eivät ole tavallisia vaatisi välitöntä lääkärin hoitoa. Mitä haittavaikutuksia, coumadin on vakavampia reaktioita, joihin kuuluu alhainen kuume, ripuli, särky, vilunväristykset, ihon värjäytyminen, tunnottomuus, päänsärky, heikkous, ja paljon muuta. Hepariini on kevyempi haitallisia effevts jotka ovat veri ulosteessa, nenäverenvuotoa tai nenäverenvuotoa, verta virtsassa, ja helppo mustelmat.

Vastalääke hepariini on protamiinisulfaatti kun vastalääke coumadin on vitamiini K.

Yhteenveto:

1. Hepariini ja Coumadin ovat verenohennuslääkkeitä.

2. Hepariini on saatavana injektiona tai injektiopullossa muotonsa vasta kun coumadin on saatavana injektiopullossa ja suullisesti.

3. hepariini on lesses vakavia sivuvaikutuksia verrattuna coumadin.