Ero Zantac ja PrevacidZantac vs Prevacid

Liian paljon mahan happamuutta häiritsee paljon ihmisiä pitkällä aikavälillä. Joskus se on jo sairaus eikä pelkkää hyperacidity. Tällaisissa tapauksissa pitäisi neuvotella lääkärin kutsutaan gastroenterologist hänen puolestaan ​​päättää, mitä diagnostisia menettelyä käyttää, jotta nähdään sisälle vatsaan.

Kun määritetty, lääkärit määrätä lääkkeitä, jotka ovat hyödyllisiä vähentämään liikaerityksen on mahahaposta. Kaksi vaihtoehtoa ovat Zantac ja Prevacid. Pyrkikäämme syrjiä kunkin lääkkeen.

Lansopratsoli on geneerinen nimi Prevacid kun Ranitidiini on yleisnimitys Zantac. Prevacid on alle tuottajahintaindeksejä tai protonipumpun estäjien, kun Zantac kuuluu histamiini 2 salpaajat. Sekä Prevacid ja ranitidiini vähentää mahahapon eritystä sisällä vatsa, siis estää oireita närästys, GERD, haavaumat, jne.

Zantac on yleensä määrätty henkilöille, joilla on haavaumia, GERD, ja tapauksissa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Prevacid, toisaalta estää haavaumia sekä vatsassa ja suolistossa. Sitä käytetään myös ruokatorvitulehdus tai ruokatorven tulehdus tuomat hapon virtaamista takaisin ruokatorveen. Prevacid ei ole tarkoitettu käytettäväksi vaativat nopeaa helpotusta närästys.

Ottaessaan Prevacid, pitää mielessä, että se on vain kerran päivässä enintään 14 päivää. Jotta täysi vaikutus tapahtuu, odota vähintään neljän päivän ajan. Tätä lääkettä saa määrätä eikä pitää OTC huume. Lisäksi älä ota tätä lääkettä, jos jokin on ottaa kipu nielemisvaikeuksia, pahoinvointi ja oksentelu, vatsakipu, närästys, rintakipu tapahtuu aina, laihtuminen, elektrolyyttitasapainon häiriöitä, ja paljon muuta.Kanssa Zantac, sydän ei vaikutettu, mutta keuhkot, joissa on suurentunut riski sairastua keuhkokuumeeseen. Yksi pitäisi raportoida oireita, joilla on matala kuume, hengenahdistus, laihtuminen, hengitysvaikeuksia, ja yskös, joka on vihreä tai keltainen.

Zantac on valmistanut Boehringer Ingelheim kun Prevacid valmistaa Novartis. Zantac on valmistettu vuonna 1981, kun Prevacid hyväksyttiin Yhdysvalloissa vuonna 1995.

Yhteenveto:

1. Lansopratsoli on yleisnimitys Prevacid kun Ranitidiini on yleisnimitys Zantac.
2. Prevacid on alle tuottajahintaindeksejä tai protonipumpun estäjien, kun Zantac kuuluvat histamiinille 2 salpaajat.
3. Zantac on yleensä määrätty henkilöille, joilla on haavaumia, GERD, ja tapauksissa, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä. Prevacid, toisaalta estää haavaumia sekä vatsassa ja suolistossa.
4. Zantac valmistaja Boehringer Ingelheim kun Prevacid valmistaa Novartis.