Ero Laksatiivit ja Stool pehmennysaineetLaksatiivit vs Stool pehmennysaineet

Ihmiset ottaa ulosteesta pehmitteet ja laksatiiveja saada helpotusta ummetus. Joten jos laksatiiveja ja ulosteesta pehmitteet antaa helpotusta ummetus, mikä on ero näiden kahden välillä?

Ulosteesta pehmennysaineet ovat vain eräänlainen laksatiivinen. Yksi voi törmännyt erityyppisiä laksatiiveja kuten bulk-muodostavien ulostuslääkkeitä, ulostuslääkkeet, suolaliuos laksatiiveja, ja voiteluaine laksatiiveja. Ulosteesta pehmennysaineet eroavat laksatiiveja niiden tehokkuutta, tehtävät, ja sivuvaikutukset.

Joukossa laksatiiveja, ulosteesta pehmennysaineet arvellaan olevan turvallisin. Tärkeintä on, että pitäisi juoda paljon nestettä ottaen ulosteesta pehmennysaineet.

Tarkastellaan joitakin ominaisuuksia laksatiiveja. Pääosa muodostava laxatives liueta suolistossa aiheuttaa turvotusta, joka johtaa suoliston liikkeitä. Käytettäessä stimuloivat laksatiivit, suolenseinämässä on ärtynyt, joka indusoi suolen. Saline laksatiiveja toiminto vedenottoa suoleen siten, että ulosteet ovat pehmenneet ja suoliston indusoituu. Voiteluaine laksatiiveja tehdä pinnoitteen ympärille uloste, joka tekee niistä helpommin kulkea.Toisin kuin nämä tyypit laksatiiveja, ulosteesta pehmennysaineet pehmentää ulosteet. Iso ero, joka voidaan nähdä välillä ulosteesta pehmitteet ja laksatiiveja on, että entinen ei stimuloi suoliston liikkeitä. Uloste pehmennysaineet eivät ärsytä seinät sisäelimet. Ulosteesta pehmennysaineet ovat pääasiallisesti antaa potilaille, jotka eivät saa rasittaa tai stressi kun kulkee ulosteet.

Sekä ulosteesta pehmennysaineet ja laksatiiveja tulevat lähes samanlaisia ​​haittavaikutuksia. On aina suositeltavaa ottaa sekä ulosteesta pehmitteet ja laksatiiveja vain lyhytaikainen. Röyhtäily, kouristelua, ripulia, pahoinvointia, kaasu, liiallinen jano, nielemisvaikeudet, heikkous, ihon kutina, ihottuma, ja hengitysvaikeudet ovat joitakin sivuvaikutuksia, jotka liittyvät ulosteesta pehmitteet ja laksatiiveja.

Yhteenveto:

1. Voidaan törmännyt erityyppisiä laksatiiveja, kuten; bulk-muodostavien ulostuslääkkeitä, ulostuslääkkeet, suolaliuos laksatiiveja, ja voiteluaine laksatiiveja.
2. Stool pehmennysaineet ovat vain eräänlainen laksatiivinen.
3. Stool pehmennysaineet eroavat laksatiiveja niiden tehokkuutta, tehtävät, ja sivuvaikutukset.
4. Niistä laksatiiveja, ulosteesta pehmennysaineet pidetään turvallisin.
5. suuri ero, joka voidaan nähdä välillä ulosteesta pehmitteet ja laksatiiveja on, että entinen ei stimuloi suoliston liikkeitä.
6. Stool pehmennysaineet annetaan yleensä henkilöille, jotka eivät saa rasittaa tai stressi kun kulkee ulosteet.