Ero Zyrtec ja ClaritinZyrtec vs Claritin

Allergiat ovat mitä suurin osa väestöstä on. On olemassa erilaisia ​​erilaisia ​​allergioita. On ihon allergiat, ruoka-allergiat, ja niin edelleen ja niin edelleen. Asia allergiat on levottomuutta se tuo henkilö. Kutina voi esiintyä usein aivastelua on ilmeistä, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, unproductivity tapahtuu.

Toisinaan allergioita emme voi auttaa, mutta valittaa. Suuri kiitos tutkijoille, jotka aina löytää ratkaisu ihmisen 'jokapäiväistä ongelmia. He pystyivät muotoilemaan lääkettä näiden allergioiden. Kaksi näistä lääkitys allergiat ovat Claritin ja Zyrtec.

Claritin on kauppanimi geneeristen lääkkeiden Loratadine. Se valmistetaan Schering-Plough vaihtelevalla tuotenimet, joista yksi on Claritin. Zyrtec on myös kauppanimi, ja sen geneerinen nimi on Cetirizine. Toinen kauppanimi Zyrtec on REACTINE.

Claritin ja Zyrtec ovat toisen sukupolven antihistamiinit, joita käytetään allergioiden hoidossa. Vuonna 2008 Zyrtec listan kärjessä korkeimman bruttoutusmenettelyksi tuotetta non food luokan Yhdysvalloissa. Se syntyy yli $ 315. 9 miljoonaa. Zyrtec on sanottu olevan useammin ostetaan kuin Claritin.

Claritin on saatavilla monissa muodoissa tabletteina ja eri ikäryhmille. On Claritin tabletit lapsille kuuden vuoden ajan ja vanhemmat sekä aikuisille. On Claritin D 24 tuntia lapsille 12-vuotias. Plus, aikuisille, Claritin Reditab 12 tuntia aikuisille ja lapsille kuusi vuotta vanhempi. Ja lopuksi, on Claritin Liquigel aikuisille ja lapsille kuusi vuotta vanhempi. Zyrtec, toisaalta, ei ole saatavilla vain tabletin muodossa, mutta myös purutabletit ja silmätipat muodossa niille, jotka ovat vetistävät ja silmien kutina.Claritin on tarkoitettu nuha, kutina, aivastelu, vetistä silmät, kutina, kurkun, sinus ruuhkien purkaminen, ja nenän tukkeumanpoistojärjestelmän. Zyrtec on sama viitteitä Claritin.

Riippumatta siitä, millaista allergia se on, se on edelleen paras käsitellä sitä ennen se pahenee ja se haittaa tuottavuutta. Se kestää vain tabletin hoitoon ja helpottaa jokaisen taakan tuoma allergiat koemme joskus.

Yhteenveto:

1. Claritin on kauppanimi Loratadiini kun Zyrtec on kauppanimi Cetirizine.
2. Zyrtec sanotaan olevan useammin ostetaan kuin Claritin.
3. Zyrtec on silmätippojen muodossa lääkitys taas Claritin ei.
4. Molemmat lääkkeet ovat toisen sukupolven antihistamiinit.