Ero Ambien ja RozeremAmbien vs Rozerem

On olemassa ihmisiä, joilla on nukahtamisvaikeuksia yöllä. ? Usein, tämä katsotaan sairaus, joka voidaan hoitaa oikea huumeiden ja lääkkeiden. ? Niin kauan kuin nämä otetaan mukaan reseptiä lääkärin, se voi olla varsin hyödyllistä auttaa sinua unissasi. ? Ambien on yleensä rauhoittava joka on määrätty lyhytaikaiseen käyttöön. ? Sitä vastoin Rozerem lääke on ehdotettu pitkäaikaiseen käyttöön näiden insomniacs. ? Periaatteessa syy tällainen reaktio on siksi, että ei-riippuvuutta aiheuttavien lääkkeitä. Yleisnimi Rozerem kantaa kutsutaan Ramelteon kun taas Ambien kutsutaan Zolpidem. ? Lääketieteessä, monet olettaa Rozerem olla unilääke, joka on teknisesti ei-sedatiivisen kun Ambien koostuu ainesosia, jotka toimivat sellaisenaan.

Molemmat ovat pillereitä, jotka auttavat henkilöä hänen nukkuvan kuvio. ? Kuitenkin lääkkeet toimivat eri tavoin sisällä ihmisen elimistöön. ? Ambien esimerkiksi toimisi luonnolliseen aivojen kutsutaan GABA. ? Tämä ravintoaine on yleensä yksi 18 aivojen kemikaaleja, jotka toimivat välittäjäaineiden. ? Lopulta ne ovat lähteet, jotka ohjaavat viestintää aivosolujen määrää sähköisen toiminnan vapautetaan. ? Samaan aikaan Rozerem toimii ??? melatoniinireseptoreissa ??? joka varmistaa sisäinen biologinen kello toimii oikein ja kunnolla. ? Siten se on, että hälytyksen, joka ohjaa kehon kun on tunne väsynyt ja pitäisi saada valmis nukkumaan.

Toinen merkittävä ero huumeiden että Ambien on enemmän huomattava vaikutukseltaan muistinmenetyksen potilaisiin käyttää sitä. ? Tavallaan Rozerem voi myös tuottaa tätä vaikutusta. ? Tämä on kuitenkin selvempi Ambien huumeita ja lääkkeitä. ? Muiden Sivuvaikutusten tsolpideemin lääkkeet ovat huomattava on laajennettu tunne uneliaisuus, väsymys ja muutoksia käyttäytymisessä ja mielialan vaihtelut. ? Ramelteon tai Rozerem, toisaalta, on vähemmän vaikutusta ja alemman tilastoja, kun se tulee näitä vaikutuksia. ? Niinpä kun Ambien lääkkeet otetaan usein aikoja, se voi johtaa riippuvuuteen ja väärinkäyttöön. ? Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka käyttävät mitään lääkitystä, kuten nämä voivat olla tämän sivuvaikutus. ? Kuitenkin Rozerem huumeet, toisaalta, ovat turvallisempia ja teknisesti ei-riippuvuutta.Kun se tulee reseptiä, The Rozerem lääkkeet ovat paljon helpompi laskea, koska ne eivät ole valvottavia aineita. ? Ambien lääkkeitä valvotaan huumeiden vaikutusten vuoksi riippuvuuden ja riippuvuuden. ? Kuten kaikkien huumeiden ja lääkkeiden, jotka vaikeuttavat ajattelutapaasi ja muisti, se on aina tärkeää olla perillä siitä. ? Muussa tapauksessa saatat olla menoja aivan liian paljon aikaa murehtia saada nukkumaan että laittaa syrjään vaikutuksia huumeita.

Yhteenveto:

1. Ambien lääkkeet voivat aiheuttaa riippuvuutta, jos otetaan jatkuvasti, kun Rozerem ei ole.
2. Ambien toimii GABA osa aivoista, kun Rozerem keskittyy ??? melatoniinireseptoreissa. ???
3. Ambien on enemmän todettu olevan vaikutuksia muistinmenetystä, uneliaisuus ja väsymys, vaikka seuraavana päivänä. ? Rozerem, voi olla myös näitä vaikutuksia, mutta se on harvinaista, ja kaukana toisistaan.