Ero HRT ja bhrtHRT vs bhrt

Useat naiset käyttävät hormonikorvaushoitoa kuin johdon niiden hormonaalinen epätasapaino. On tärkeää erottaa kaksi vastaavaa hoitoja. Bioidentical hormonihoito ja ennustettavissa hormonikorvaushoitoa ovat kaksi eri johdon. Ne sisältävät erilaisia ​​ominaisuuksia.

Vuonna bioidentical hormonikorvaushoitoa, kaikki hormonit hyödynnetty ovat synteettisesti identtinen ihmisen hormonit. Annostus on pelkästään perustuu tietyn hormonin tarve potilaalle. Tavoitteena on saavuttaa vakaa joukko toiminnan hormonien kehittää paremman elämänlaadun. Tavanomaiset hormonikorvaushoito pääasiassa osoituksena teollisten lääkitys prempro. Tämä lääke on lääkeaineen seoksen, joka on kaksi tärkeää hormonit, kuten progestiinin ja estrogeenit. Nämä estrogeenit ovat peräisin virtsasta raskaana tamma, ja progestiinia on yleisesti tunnettu medroksiprogesteroni. Progestiini on keinotekoinen hormoni ei löydy meidän normaalissa ympäristössä. Tämä lääke tulee noin neljä annoksina, ja se otetaan suun kautta kerran päivässä. Sitä voi ostaa tiskiltä tahansa apteekista.

Bioidentical hormonikorvaushoito on identtinen hormonit ihmisten, kun taas tavanomainen hormonihoito ei ole. Annokset ovat yksilöllisesti saavilla potilailla bioidentical HRT kun tavanomainen HRT on kiinteä annos riippumatta tarpeisiin kunkin potilaan. Päätavoitteena tavanomaisen HRT on välttää tiettyjä sairauksia. Toisaalta, tavoitteena bioidentical HRT on parantaa elämänlaatua. Jotkut väittävät, että bioidentical Hormonikorvaushoito voi välttää kaikissa olosuhteissa luusta sairauksista erityisesti syöpien. Vaikka on olemassa muutamia tieteellisiä tutkimuksia, jotka tukevat näitä teorioita ei ole riittävästi pitäviä todisteita tahansa arvovaltainen väitettä, että bioidentical hormonikorvaushoitoa averts sairauksia. Tiivis tarkkailu potilas on vakiintunut osa johdon kun se koskee bioidentical HRT. Jokainen bioidentical HRT kautta voi antaa paikallisesti reitillä tavanomaisen HRT ainoastaan ​​estradioli Patch voidaan antaa paikallisesti reittiä.

Rykelmä bioidentical hormonit on arvosteltu, sillä ainetta ei ole säännelty Food and Drug Administration. Tämä on ehdottomasti totta. Nämä aineet myydään pahentaa apteekeissa ja synkronoidaan vastaavien valtion virastojen, jotka ohjaavat kauppaa apteekeissa. Toinen huolenaihe on tehoa ja laatua pahentaa huumeet voivat vaihdella suuresti. On erittäin tärkeää, siitä huolimatta, sen varmistamiseksi, että henkilö haluaa apteekki, joka käyttää innovatiivisia laitteita ja on erinomainen laadunvarmistus. Yleensä tavanomainen hormonihoito katetaan valtaosa vakuutus suunnitelmia. Useat ihmiset saattavat sanoa, että ei ole tarpeeksi tieteellistä tutkimusta tutkimuksia yllä hyödyntämiseen bioidentical hormonikorvaushoito kun tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Esimerkiksi progesteronin hormoni on toiminut markkinoilla yli 80 vuotta, ja on olemassa useita akkreditoituja, kliiniset kokeet, jotka ovat perusteltuja sen turvallisuutta ja tehoa monin tavoin. Lisäksi estradioli, testosteroni, ja progesteroni ovat markkinoilla, koska ne olivat massatuote lääkeyritysten ja hyväksyy nykyisen tehoa ja turvallisuutta standardien FDA.

Yhteenveto:

1. Bioidentical hormonikorvaushoito on identtinen hormonit ihmisten, kun taas tavanomainen hormonihoito ei ole.2. Annokset ovat yksilöllisesti saavilla potilailla bioidentical HRT kun tavanomainen HRT on kiinteä annos riippumatta tarpeet kunkin potilaan.

3. päätavoitteena tavanomainen HRT on välttää tiettyjä sairauksia. Toisaalta, tavoitteena bioidentical HRT on parantaa elämänlaatua.

4. Jotkut väittävät, että bioidentical Hormonikorvaushoito voi välttää kaikissa olosuhteissa luusta sairauksista erityisesti syöpien. Vaikka on olemassa muutamia tieteellisiä tutkimuksia, jotka tukevat näitä teorioita, ei ole riittävää, vankkaa näyttöä tukemaan kaikkia arvovaltainen väitettä, että bioidentical hormonikorvaushoitoa averts sairauksia.

5. Sulje havainto potilas on vakiintunut osa johdon kun on kyse bioidentical HRT-hoidon.