Ero Vyvanse ja ConcertaVyvanse vs Concerta

ADHD tai ADHD, vaikuttaa paljon lapsia eri puolilla maailmaa. Se on käyttäytymisen ongelma keskuudessa prosenttiosuus lapsista joista seuraavat löytyvät ja ne ilmenevät: tarkkaavaisuuden heikkeneminen, impulsiivisuus tai toimii ennen ajattelua, ja lopuksi, hyperaktiivisuus tai kuvata lapset, jotka aina harhailevat ja voi istua vielä.

ADHD voidaan ohjata lääkitys. Yksi yleisimmistä lääkkeitä valvoa niiden käyttäytyminen tunnetaan yleisesti nimellä 'Power R.' 'R' tarkoittaa Ritalin. Vanhemmat tietävät, että lääkitys lapsilleen on ensiarvoisen tärkeää ADHD, koska se voi suuresti vaikuttaa heidän seurustelua taitoja ja koulumenestykseen.

Myös uudempia lääkkeitä. Nämä ovat Vyvanse ja Concerta. Mikä voi olla eroja?

Vyvanse on amfetamiinin stimulantti, kun Concertalla on vastoin on ei-amfetamiinin stimulantti. Molemmilla on etunsa ja haittansa vain perusteella amfetamiinin sisällöstä lääkityksen.

Concerta on ADHD huume, joka voidaan antaa enintään annoksella 54 mg. päivä. Se annetaan aterioiden aamiaisen aikana. Se tulee voimaan 30 minuutin kuluessa ja tahtoa kestää 10 tuntia, mikä on hyvä koulu. Tämä on myös tarpeeksi asti koulu loppuu.

Vyvanse, toisaalta, on myös lääke ADHD. Koska tämä on amfetamiinin pohjainen lääke, pienin annos on annettava joka on 30 mg. Tämä lääke toimii kahdessa tunnissa. Se on myös annetaan kerran aamiaisen aikana niin vaikutukset kestäisi koko päivän.Haitat ottaen Concerta on rebound vaikutus kuin huumeiden hälvenee. Rebound vaikutus, päinvastainen ja oireet pahenevat. Lapsi voi kokea litteä vaikuttaa ja sitten palaa hänen ADHD. Siten lapsi voitti 't osaa laatia ja keskittyä opinnoissaan, projekteja ja kotitehtävät koulussa. Muita haittavaikutuksia Concertalla ovat persoonallisuuden muutoksia.

Haitat Vyvanse joillakin lapsilla on verenpaineen nousua neljän viisi tuntia. Jos näin tapahtuu, vanhemman tulee ottaa yhteyttä lääkäriin muuttaa lääkitystä ja sen annostelu.

Concerta on tuotemerkki, ja sen geneerinen nimi on metyylifenidaattia. Lisdeksamfetamiini on geneerinen nimi Vyvanse.

Yhteenveto:

1. Concerta on tuotemerkki, ja sen geneerinen nimi on metyylifenidaattia.
Lisdeksamfetamiini on geneerinen nimi Vyvanse.
2. Vyvanse on amfetamiinin stimulantti, kun Concertalla on vastoin on
non-amfetamiinin stimulantti.
3. Concerta työskentelee 30 minuuttia, kun Vyvanse toimii 2 tuntia.
4. Concerta on rebound-vaikutuksia, kun taas Vyvanse voi aiheuttaa veren