Ero NSAID ja SteroiditNSAID vs Steroidit

Lääkehoito on mennyt paljon ja tulla monimutkainen, miten ja mitä he työskentelevät. On lääkkeitä, joita käytetään suoraan hoitoon yksinkertaisia ​​sairauksia ja olosuhteet, ja on olemassa myös joitakin, jotka toimivat synergistisesti toisten halutun vaikutuksen.

Kaksi anti-inflammatoriset lääkkeet, jotka ovat saatavilla markkinoilla ja käytetään laajalti lääketieteessä ovat steroideihin tulehduskipulääkkeet (NSAID) ja steroidit. Sekä vaikutusten vastustamiseksi luonnostaan ​​kemikaalien kehossa prostaglandiineja, jotka edistävät tulehdusta, kuumetta, ja kipu. Prostaglandiinit myös palvella eri tarkoituksia kehossa.

Tulehduskipulääkkeet vähentävät tulos prostaglandiinin vapautumista elimistöön. Nämä lääkkeet sisältävät myös antipyreettistä, tulehdusta, ja kipua lievittäviä ominaisuuksia yhdessä huume. Sitä hoidetaan tapauksissa lieviä tai kohtalaisia ​​kivun seurauksena leikkauksen tai muun tulehdusta iskevän sairauksia. NSAID käytetään myös yleistynyt oire hoito vaihtelevat niveltulehdus, päänsärky, kuume, ja kihti. Tämä luokitus on jaettu ryhmiin, kuten: COX-1 ja COX-2 ja COX-2-estäjät, jotka vaikuttavat kohdesivustojen vastaavasti. Aspiriini, joka on laajalti käytetty NSAID, on kehuttu, koska sen kyky estää verihiutaleiden aggregaatiota pidemmän aikaa verrattuna muihin tulehduskipulääkkeisiin. On tärkeää määrittää vasta muiden lääkkeiden, kuten diureetit ja varfariinin estää vähentäminen terapeuttisia vaikutuksia ja muita haitallisia vaikutuksia.

Samaan aikaan, steroidit kattaa monipuolisempaa luokitus. Nämä voivat tulla eläin-, kasvi-, että ihmisen aiheuttamia. Ihmisillä, steroidien käyttö perustuu selkärankainen 's lähde ja voi olla sukupuoli, kortikosteroidit, ja anaboliset steroidit. Kortikosteroidit ovat steroidihormonien jotka ovat ominaisia ​​kehoon. Se toimii eri järjestelmissä kuten tulehdus, stressin vastaus, immuunivaste , aineenvaihdunta, ja elektrolyyttitasoa. perusteella tulehdus, kortikosteroidien kuuluvat glukokortikoidien tuote hormoni kortisolin. kortikosteroideja käytetään erilaisissa olosuhteissa aina ihosairauksien hormonaalisia puutteita ja kasvaimet. lisäksi käytetään pääasiassa hoitoon nivelkipua sekä tulehdusta. Steroidit ovat narkoottiset vaikutukset ja voi tulla hyvin himo on osa käyttäjän.

Tulehduskipulääkkeiden voi tuottaa vähäisiä haittavaikutuksia kuten tavallista pahoinvointia ja oksentelua tai allergisia reaktioita pahimmillaan. Samaan aikaan, steroidit ovat tunnettuja aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, kuten immunosuppressiota, kohonnut verenpaine, ja erektiohäiriö.Yhteenveto:

1. Tulehduskipulääkkeet ja steroideja molemmilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia.

2. NSAID on vähemmän huumaavia ominaisuuksia verrattuna steroideja.