Ero Yaz ja LoestrinYaz vs Loestrin

Ehkäisypillereitä ovat yksi vaihtoehdoista naiset voivat ryhtyä, jos he eivät halua tulla raskaaksi. Nämä pillerit keksittiin puolivälissä 20-luvulla. Monet naiset hyötyivät ehkäisypillereitä, jotka estävät tuotannon ja ovulaation naisten.

Yaz ja Loestrin ovat ehkäisypillereitä, joita myydään markkinoilla tänään. Yksi suurimmista eroista näiden kahden lääkitys on tyyppi progestiinia. Drosperinoni sanotaan lievittää joitakin kuukautiskierron oireita varhaisessa vaiheessa, kuten mielialan vaihtelut ja nesteen kertyminen virtsarakon. Yaz sisältää drosperinoni. Loestrin, toisaalta, sisältää noretindronia tyypiksi progestiinia. Yaz ja Loestrin molemmat ovat estrogeenit on sama määrä ja tyyppi. Toinen ero on se, että Loestrin sisältää rautaa, kun Yaz ei.

Sivuvaikutukset ovat aina selvää, kun otetaan ehkäisypillereitä. Hormonaalinen epätasapaino yleensä esiinny kuten muutos mielialan ja jotkut akne ensimmäisten kuukausien joka tyhjentää lopulta. Käyttämällä Yaz, naiset ilmoittavat jalkakrampit. Nämä jalkakrampit tapahtua, vaikka ne ovat tarpeeksi kaliumin saanti kehoaan. Naiset raportoivat päänsärkyä, jotka ovat migreeni tyyppiä. Loestrin, toisaalta, aiheuttaa kasvun rintojen koko naisilla. Krampit ovat yhä nähtävissä käyttäjille Loestrin.

Ennen naisten tulisi ottaa ehkäisypillereitä, lääkärit kysyä heiltä, ​​jos heillä on sydänsairaus kuten kohonnut verenpaine tai veren hyytymistä. Niiden pitäisi myös ilmoittaa, jos heillä on syöpä tai jos ne ovat tällä hetkellä raskaana. Tärkeintä kysyy, jos ne ovat tupakointi, koska kaikki mainittujen arviointien olisi pahentaa heidän tilaansa. Ehkäisypillereitä yleensä aiheuttaa aivohalvauksia pitkällä aikavälillä niin usein arviointi tulisi tehdä näillä potilailla. Sitä ei pidä määrätä niin hyvin, jos ne ovat mainitun sairauksia koetaan nyt.Naisten pitäisi aina tehdä perusteltuja päätöksiä, kun ehkäisypillereitä. Niiden pitäisi myös pyytää niiden lääkärit tai tehdä omia tutkimus, kun valitaan oikea lääke, koska on olemassa muita turvallisempia vaihtoehtoja välttää raskauden aikana. Lääkärit pitäisi myös harkita uskonnon nämä ihmiset jotkut roomalaiskatoliset eivät pidä pillereitä kuin soveltuvassa muodossa ehkäisymenetelmää.

Sekä Yaz ja Loestrin tulevat 30 päivän tabletti hoito, joka pitäisi ottaa joka päivä. Jos jokin ikävöi annoksen, hänen pitäisi ottaa se niin pian kuin hän muistaa sen. Jos hän ei osu yksi annos joka päivä, hänen pitäisi ottaa kaksi tablettia samalla kertaa. Jos hän piti sitä uudelleen ja voi muistaa, hänen tulisi lopettaa jo ja ottaa toisen ehkäisykeino. Hän voi jatkaa pillereitä jälkeen valmistunut kuukautiskiertoa.

Yhteenveto:

1. Yaz sisältää drosperinoni. Loestrin, toisaalta, sisältää noretindronia tyypiksi progestiinia.
2. Loestrin sisältää rautaa, kun Yaz ei.
3. Sekä Yaz ja Loestrin tulevat 30 päivän tabletti hoito, joka pitäisi ottaa joka päivä.