Ero Alpratsolaami ja XanaxAlpratsolaami vs. Xanax

Alpratsolaami on huume on bentsodiatsepiinia luokan lyhytvaikutteista teho. Kuten muutkin bentsodiatsepiinit, se toimii sitoutumalla GABA, eräänlainen välittäjäaine hermoston. Alpratsolaami käytetään ensisijaisesti neurologisten häiriöiden, kuten keskivaikea tai vaikea muotoja ahdistuneisuushäiriöiden ja paniikkikohtauksia. Alpratsolaami luokitellaan anksiolyytit, unilääkkeiden tai rauhoittavien lääkkeiden. Se voi toimia myös lihasrelaksantti ja antikonvulsiivinen. Tietyissä olosuhteissa on tarkoitettu lievittämään pahoinvointi johtuu kemoterapiaa. Vaikka se on yksi kaikkein reseptilääkkeiden sen vaikutus alkaa nopeasti, se on myös kaikkein väärin sen riski riippuvuuden. Vieroitusoireet ovat yleisesti kokeneet kerran toleranssi lääkettä kehittyy.

Yksi erittäin suosittu tuotemerkki Alpratsolaami, joka on laajalti käytössä tänään on Xanax. Vaikka Alpratsolaami ja Xanax voidaan pitää kahta samanlaista huumeet, on joitakin ilmeisiä ja merkittäviä eroja havaittu, kun nämä kaksi lääkkeet tutkitaan hyvin tarkasti.

Aluksi Alpratsolaami on yleisnimi Xanax. Jolloin, Xanax pidetään tuotemerkillä. Tuotenimet voivat lisenssejä ja tekijänoikeudet saadaan tietyt yhtiön tuottajat. Vaikka molemmat lääkkeet sisältävät samoja vaikuttavia aineita, Alpratsolaami valmistaa eri farmakologisen yhtiöiden kun Xanax on vain ja ainoastaan ​​tuottaman Pfizer Company. Kuitenkin joissakin tapauksissa, Food and Drug Administration sallii geneeristen lääkkeiden sisältää erilaisia ​​apuaineita ole kovin paljon, kuten merkkituotteiden huumeet ovat koostuu. On joitakin tapauksia, jolloin nämä apuaineita sekoitetaan geneerisen Alprazolam toivottuja haittavaikutuksia kuten allergioita tai herkkyyden. Toisaalta, merkkituotteiden tyypit kuten Xanax eivät aiheuta allergisia reaktioita, koska erilaiset koostumukset. Siten, kun nämä asiat tapahtuvat, Xanax on parempi edullinen käytettäväksi sijaan geneeristä.

Kun paljon näkökohtia, sekä Alprazolam ja Xanax on sama teho, koostumusta ainesosia, nopeus tehokkuuden, ja jopa sivuvaikutuksia. Generic ja merkkituotteiden huumeet ovat yleisesti pidetään yhtä suuri, eikä kumpikaan on parempi kuin muut. Ainoa ilmeinen erilaisuus löytyy ulkonäköä tai pakkausta pillereitä.

Vaikka kuluttajat raportoivat ei ole ilmeistä eroja tehokkuuden ja turvallisuuden välillä geneeristen ja tuotenimeä huumeet, yksi huomattavia eroja piilee kustannukset sekä huumeiden tyyppejä. Alpratsolaami on yleensä halvempi versio Xanax koska sen hinta doesnt 't maksaa mitään patenttia tuotemerkillä. Nykyään monet yritykset tekevät geneerisiä versioita kuten Alprazolam jotta ihmiset voivat olla paljon halvempi vaihtoehto merkkituotteiden niitä myydään markkinoilla . Tämä on erittäin edullinen viisas pienituloisille henkilöille, jotka voivat 't varaa maksaa nimi tuotemerkin tyyppisiä lääkeaineita lääkehoidon.

Lopuksi Alprazolam ja Xanax on samoja merkkejä riippumatta hienovarainen eroja. Vaikka voi olla pieniä eroja moninaisuuden tavoin, kaiken kaikkiaan, sekä lääkkeitä auttaa erilaisten tilojen hoidossa ja lievittää hankala oireita kärsivien yksilöiden.Yhteenveto:

1. Alpratsolaami on yleisnimitys, kun Xanax pidetään tuotemerkillä.

2. Alpratsolaami on valmistettu eri farmakologisen yhtiöiden kun Xanax on vain ja ainoastaan ​​tuottaman Pfizer Company.

3. Joissakin tapauksissa, Xanax aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita ja herkkyyden kuin Alprazolam.

4. Alpratsolaami ja Xanax on eri pilleri esiintymisiä ja pakkauksia.