Ero Kokaiini ja KofeiiniKokaiini vs Kofeiini

Kokaiini ja kofeiini ovat molemmat piristeitä. Vaikka kaksi stimuloivat hermoja, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin. Yksi tärkeimmistä eroista on, että yksi on laillinen ja toinen on laitonta. Vaikka kokaiini on laiton, kofeiini on laillinen.

Kokaiini ja kofeiini ovat peräisin kahdesta eri lähteestä. Kokaiini, joka on kiteinen tropaani, on johdettu Coca kasvin lehtiä. Toisaalta, kofeiini on läsnä kahvia, teetä ja suklaata.

Toinen huomattava ero on, että kokaiini on mielialaan aine, kun taas kofeiini ei ole tällaista ainetta. Toisin kuin kofeiini, kokaiini on voimakkaampi huume.

Sekä kofeiini ja kokaiinin signaloi mieli vapauttaa adrenaliinia, ja luo miellyttävän tunteen, mutta ero kokaiinin on, että se ei ainoastaan ​​luo miellyttävän tunteen vaan myös antaa suoraan tunteen euforia.

Vaikka kokaiinin ja kofeiinia ovat haitallisia kehon, kokaiinin pidetään erittäin vahingollista. Kokaiinin vaikutukset voivat aiheuttaa monia komplikaatioita, ja se voi olla jopa kuolemaan. Toisaalta, kofeiini ei ole niin vahingollista.

Toinen asia, joka voidaan nähdä, että ihmiset tulevat riippuvaisiksi sekä kokaiinin ja kofeiinia, kun he alkavat käyttää sitä. Kuitenkin se on nähty, että ihmiset käyttävät kokaiinia vaikea päästä pois tästä riippuvuutta.

Kofeiini on ksantiiniguaniinifosforibosyylitransferaasin alkaloidi, joka tulee valkoinen kidemuodossa. Nimi tulee kaffein, kemiallinen löytyy kahvia. Kokaiini on tropaanialkaloidit, joka myös tulee kidemuodossa. Nimi on peräisin Coca ja alkaloidi; pääte -ine.

Vaikka kofeiini on helposti saatavilla suklaata, kahvia ja teetä, kokaiini on nykyisin saatavilla pääosin kiteinen jauhe ja crack.No, kokaiinin viljely ja jakelu on laitonta ei-lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Yhteenveto:

1. Kokaiini on laiton, kun taas kofeiini on laillinen. Kokaiini viljely ja jakelu on laitonta ei-lääkinnällisiin tarkoituksiin.

2. Kokaiini on peräisin kokapensaan kasvin lehdistä. Toisaalta, kofeiini on läsnä kahvia, teetä ja suklaata.

3. UUnlike kofeiini, kokaiini on voimakkaampi huume; kokaiini on mielialaan aine, kun taas kofeiini ei.

4. Toisin kuin kofeiini, kokaiini pidetään erittäin vahingollista, ja vaikutukset voivat aiheuttaa monia komplikaatioita, ja jopa voi olla hengenvaarallinen.

5. Nimi kofeiinia tulee kaffein, kemiallinen löytyy kahvia. Kokaiini tulee Coca ja alkaloidi; pääte -ine.