Ero GERD ja Acid PalautusjäähdytinGERD vs Acid refluksi

GERD ja happo refluksi ovat kaksi sairauksia, jotka voivat laukaista kivuliaita tuntemuksia mahasta asti ruokatorveen. Vaikka kaksi sanaa eivät ole todella erilaisia, täytyy vielä neuvotella lääkärin jos refluksi pahenee.

GERD, tai joka tunnetaan myös refluksitauti, on epänormaali tila, jossa mahahaposta nousee jopa ruokatorveen. Acid refluksi, toisaalta, ei ole sairaus, vaan tila, jossa happo sisältö mahasta nousta samoin.

GERD ja happo refluksi voi tapahtua kaikille. Ihmiset voivat olla happo refluksi kahdesti viikossa. Mutta jos se tapahtui enemmän, odottavat, että olet ottaa GERD. Acid refluksi ilmenee, koska poikkeavuus on ruokatorven sulkijalihaksen joka on tarkoitus estää hapon sisältö nouseva mahasta. Koska se isn 't voi estää happo, se siis nousee jopa rinnassa ja ruokatorvi jättää tunne närästystä.

GERD ilmenee seuraavissa olosuhteissa: närästys, vaikeuksia niellä, ja refluksi happoa. Acid refluksi ilmentyy närästystä. Nämä kaksi ehtoa on otettava vakavasti, koska se voi aiheuttaa eroosiota ruokatorven limakalvon johtuu usein happo refluksi. Täten happaman polttaa limakalvon ruokatorven joka tekee nieleminen vaikeaa pitkällä aikavälillä.GERD ja happo refluksi olisi myös hallinnoi välttämällä mausteinen elintarvikkeet, sooda, elintarvikkeita ja juomia kofeiinia, kuten teetä, kahvia, ja suklaata. Voit myös juoda paljon vettä auttaa laimentaa mahan sisällön. Voit myös pureskella purukumia aterioiden välillä estää sen kertyminen hapon syömisen jälkeen. Voit myös estää refluksi nukkuessa nostamalla pään käyttämällä enemmän tyynyt selkää ja alla pään.

Diagnoosi GERD voivat olla kautta tähystykseen. Se on menettely, jossa ontto putki työnnetään suuhun sitten kautta kurkkuun asti vatsaan visualisoida refluksi happoa. Kun hinta on vahvistettu, tietyt lääkkeet annetaan lääkärin estämään refluksi happoa. Lääkehoito annetaan myös neutraloimaan happamuutta mahan sisällön.

Yhteenveto:

1. GERD on sairaus tai sairauden refluksi yli kaksi kertaa viikossa ja lohduton lääkityksellä, kun happo refluksi on vain kunnossa ja ole sairaus.
2. GERD on ilmentymiä närästys, vaikeuksia niellä, ja pulauttelu kun happo refluksi vain ilmentyy närästys ja pulauttelu.