Ero Antibiootit ja KipulääkkeetAntibiootit vs. Kipulääkkeet

Särkylääkkeitä ja antibiootteja määrätään usein lääkkeitä. Antibakteerinen, tai yleisesti tunnettu antibiootit, ovat lääkkeitä, jotka ovat määrätty hävittää bakteeri-infektioita kehosta taas kipulääkkeet annetaan kivunlievitykseen. Toimintatapa sekä huumeiden ja merkintöjen niiden käyttö ovat napojen toisistaan ​​erilaiset näiden kahden lääkitys. Antibiootit ryhtyä toimenpiteisiin erilaisia ​​tavoitteita, jotka tuhoavat bakteerisolun seinämien joko välttää niitä jäljittelevän tai hävittää ne. Perustukselle kemiallisen tavoite toiminnan ja luokan, antibiootit jaetaan eri luokkiin.

Kipulääkkeet ovat luokiteltu eri tavoin, ja ne voivat olla hyvin erilaisia ​​muotoja ja objekteja toiminnan. On voimakkuudet niiden toimia, jotka voivat vaihdella niiden luokkaan. Useimmin käytettyjä ovat NSAIDS, tai ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet, jotka voidaan antaa kivun tai tulehduksen. Parasetamoli on suosittu esimerkki kipulääke.

Kuten aiemmin mainittiin, antibiootteja kutsutaan kuin antibakteerisia lääkkeitä, jotka taistelevat infektioita. Tämäntyyppinen lääke on voima innovaatio lääketieteen historiassa. Ensimmäinen antibiootti että paljastui oli penisilliiniä. Käyttöönoton jälkeen penisilliini, se tasoitti tietä muita antibiootteja altistua ja on keskeinen rooli erityistapauksissa taudin, erityisesti tarttuvan niistä. Antibiootit voidaan luokitella eri luokkiin, kuten kefalosporiinit lipopeptidit, glykopeptidit, makrolidit, ja aminoglykosidit. Jokainen tyyppinen luokittelu on erilainen mikrobeja tyyppisiä tavoitteita työtä. Monet antibiootit estävät synteesi bakteerin soluseinän kun taas toiset sitoutuvat ribosomien välttämään proteiinien synteesiin, ja joidenkin estää DNA-transkription ja replikaation sitomalla DNA-gyraasi-entsyymin. Antibiootit valitaan viisaasti riippuen mikro-organismin, joka aiheuttaa infektio on hyvin todennäköistä, kehittää vastuksen tiettyä lääkettä.

Kipulääkkeet on luokiteltu viiteen luokkaan, kuten COX-2-estäjät, flupirtiini, tulehduskipulääkkeiden, opiaatit, opiaatteja, ja muita erityisiä aineita. Ensimmäinen luokka sisältää myös parasetamolia, mutta mekanismi sen toiminta ei ole vielä tiedossa toisin muille luokan jäsenille, jotka toimivat syklo johtaen sen eston.

Nämä tulokset laskevien prostaglandiini voi lopulta vapauttaa henkilö tulehdusta ja kipua. Syklo-oksigenaasi on myös kohde COX-2-estäjät, mutta ne ovat lisäksi erityinen sen variantin kanta, joka liittyy suoraan kipulääke toimia. On lisätty paremmuus NSAID: t, koska ne estävät COX-1, joka voi aiheuttaa useita sivuvaikutuksia. Opiaattireseptorit ja morfiinia johdetaan tulla opiaatteja. Tämäntyyppiset särkylääkkeet ovat vahvimmat ja on suurin riski suvaitsevaisuutta ja riippuvuuden.

Antibiootit ilmaistaan ​​selkeästi taistelemaan infektioita, kun särkylääkkeet ovat tulehduskipulääkkeet joka lievittää tulehdusta ja kipua mukana infektio. Antibiootit voidaan määrätty kuin ennaltaehkäisyssä infektio potilailla, joille tehdään leikkaus yhdessä kipulääkkeiden aikana leikkauksen jälkeen kivunlievitykseen. Sekä särkylääkkeitä ja antibiootteja kuuluvat eri huumeiden tyyppejä. Näitä voidaan antaa samanaikaisesti halutun vaikutuksen, että lääkäri haluaa ja riippuen potilaan 's kunnossa.

Yhteenveto:1. Kipulääkkeet ja antibiootit ovat usein määrätty lääkitys.

2. Antibakteerinen, tai yleisesti tunnettu antibiootit, ovat lääkkeitä, jotka ovat määrätty hävittää bakteeri-infektioita kehosta taas kipulääkkeet annetaan kivunlievitykseen.

3. Antibiootit voidaan luokitella eri luokkiin, kuten kefalosporiinit lipopeptidit, glykopeptidit, makrolidit, ja aminoglykosidit. Jokainen tyyppinen luokittelu on erilainen mikrobeja tyyppisiä tavoitteita työtä. Kipulääkkeet on luokiteltu viiteen luokkaan, kuten: COX-2-estäjät, flupirtiini, tulehduskipulääkkeiden, opiaatit, opiaatteja, ja muita erityisiä aineita. Ensimmäinen luokka sisältää myös parasetamolia vielä mekanismi sen toiminta ei ole vielä tiedossa toisin kuin muut luokan jäseniä, jotka toimivat syklo johtaen sen eston.

4. Kuten edellä mainittiin, antibiootteja kutsutaan kuin antibakteerisia lääkkeitä, jotka taistelevat infektioita. Tämäntyyppinen lääke on voima innovaatio lääketieteen historiassa kun taas kipulääkkeet, nämä tulokset laskevien prostaglandiini, voi lopulta vapauttaa henkilö tulehdusta ja kipua.

5. Antibiootit ilmaistaan ​​selkeästi taistelemaan infektioita, kun särkylääkkeet ovat tulehduskipulääkkeet joka lievittää tulehdusta ja kipua mukana infektio.