Ero Abdominoplasty ja vatsan muotoiluleikkausAbdominoplasty Vs vatsan muotoiluleikkaus

Abdominoplasty ja vatsan muotoiluleikkaus ovat kaksi erilaista termejä, jotka viittaavat yhteen saman menettelyn. Ehkä yksi syy, miksi jälkimmäinen kehitettiin, koska se on paljon helpompi sanoa ja muistaa sen sijaan alkuperäisen vaihtoehtoinen nimi abdominoplasty.

Abdominoplasty tai tummy tuck tehdään ottaa pois ylimääräistä ihoa ja rasvaa henkilö '' se ei edistä laihtuminen. Tekemällä näin, menettely pyritään palauttamaan mitään heikentynyt lihas. Lisäksi tiukennetaan tahansa lihas, joka on erotettu. Lopputuloksena on masu karkki menettely on vatsa, joka näyttää paljon kiinteämpi ja tasaisempi. Henkilö näkyy myös ohuempi kuin tavallista, puhumattakaan, joilla on enemmän oikeassa suhteessa vyötärön.

Ne, jotka ovat oikeutettuja tähän menettelyyn on oltava hyvä terveys. Kuitenkin useimmat ehdokkaat valitsee (suunnitelma) käyttää sellaisenaan, koska ne ovat, että ylimääräistä iho niiden vatsan alueelle. Muut potilaat myös määrätty laihtua ensin yksinkertaistamiseksi kirurgit.

On todella monenlaisia ​​abdominoplasties tänään. Täydellinen menettely vaatisi kirurgi tehdä leikata poikki potilas 's hipbone. Leikkaus tehdään alhainen häpyluun alueella poikittain. Sitten hän poistaa tarpeettomat kudosten ja rasvaa ja korjaukset loput vatsan ompelu niitä. Lisäksi , täydellisin masu tucks vaativat todellista korvaaminen napa.

Toinen tyyppi, kutsutaan kuin osittainen abdominoplasty, on tarkoitettu niille, joiden rasva talletukset pääasiassa asuvat alle navan alueella. Tässä menettelyssä, siellä 's vähemmän leikkaus mukana varten endoskoopin voidaan käyttää tällaiseen. Napa doesnt 'edes tarvitse vaihtaa tai muuttaa. Tämä lähestymistapa on paljon nopeampaa tehdä kuin koko masu karkki menettely.Toimenpiteen jälkeen potilas kokee kipua toiminut alueella. Normaalioloissa useimmat vatsan muotoiluleikkaus potilailla areena 'T pystyy seisomaan pystyssä muutaman ensimmäisen päivän kuluttua toimenpiteestä. Kipulääkkeet tullaan määrätty torjumaan kipua ja siteet joudutaan levitetään viilletty alueelle. Useimmissa tapauksissa tilapäinen salaojitus putki asetetaan ihon alle valua pois ylimääräinen verta tai nesteitä.

Koska kirurgisen, maha tucks kuljettaa joitakin riskejä verenvuotojen ja infektio. Kuitenkin moderni kehitys sekä kirurgian ja lääketieteen ovat merkittävästi vähentäneet nämä riskit.

Kaiken kaikkiaan, vaikka abdominoplasty ja vatsan muotoiluleikkaus ovat samat, ne silti eroa toisistaan ​​seuraavien pieniä seikkoja:

1. Abdominoplasty on termi, joka 's vähemmän suosittu kuin masu karkki.